Bizde var mı oEvet Samsung da olan , bizde olmayan diye biliyorum, yada ben bilmiyorum
Peki şuna cevap verirseniz sevinirim, ana ekranındaki saatteki havanın kaç derece olduğu yazıyor onu kaldırma şansımız varmı sadece saat görünsün hava kaç derece istemiyorum bilen varsa sevinirim şimdiden teşekkürler.Arkadaşlar sorunu çözdüm kapalı ekranda WhatsApp cevapsız çağrı gibi bildirim sayılarını göstermeden bahsetmiştim ama buldum ayarı
Peki şuna cevap verirseniz sevinirim, ana ekranındaki saatteki havanın kaç derece olduğu yazıyor onu kaldırma şansımız varmı sadece saat görünsün hava kaç derece istemiyorum bilen varsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Sadece saat için bi pencere öğesi göremedim bende Ekranın üst köşesinde saat olduğu için buna izin verilmiyor sanırım. Ancak ekranın boş bi yerine basılı tutun. Sol altta "Pencere Öğeleri" var orada "Bir Bakışta" olanı seçin. İnce tasarım çok göze batmıyor. Tavsiye ederim.Peki şuna cevap verirseniz sevinirim, ana ekranındaki saatteki havanın kaç derece olduğu yazıyor onu kaldırma şansımız varmı sadece saat görünsün hava kaç derece istemiyorum bilen varsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Saat altında bu derece ve nasıl olduğu yazan yazı ,ben sadece saat dursun istiyorum eskıden öyle idi bu buraya geliyorsa illaki o hava durumunu bir kaynaktan alıyor ama onu bulamıyorum , bu güncelleme ben ne istemiyorsan onu yerleştirmiş sanırım bakalım daha neler çıkacakSadece saat için bi pencere öğesi göremedim bende Ekranın üst köşesinde saat olduğu için buna izin verilmiyor sanırım. Ancak ekranın boş bi yerine basılı tutun. Sol altta "Pencere Öğeleri" var orada "Bir Bakışta" olanı seçin. İnce tasarım çok göze batmıyor. Tavsiye ederim.
Tebrikler, artık bütün engeller aktifDerece ve havanın nasıl olduğu nu sorununu buldum, tabi bu benim için sorundu, havadırumunu tamamen devre dişı ve bildirim almasını arkaplanda çalışmasını kapattım, sonra teli kapatıp açtım sonuç olarak gitti, tabi o kadar engelleme yaparsak kimse durmazdı diye düşünüyorum, dediğim gibi hava durumu olayından alıyor veriyi.sonuç olarak aşağıda resimde olduğu gibi gitti
![]()