oppo reno 4 lite telefonum 1 haftadır mikrofon sıkıntısı var yeniden başlatınca geri geliyor ama ne zaman gittiğini anlayamadım çok sürmüyor ama wp instagram ses kaydedici gibi uygulamalarda sesim karşıya gitmiyor ama telefonla konuşurken gidiyor
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz. Size daha iyi yardımcı...coloros 11 güncellemeden önce olmuştu daha bugün güncelledim yeniden başlatınca gelen bir ses anlam veremiyorum yani
Merhabalar;oppo reno 4 lite telefonum 1 haftadır mikrofon sıkıntısı var yeniden başlatınca geri geliyor ama ne zaman gittiğini anlayamadım çok sürmüyor ama wp instagram ses kaydedici gibi uygulamalarda sesim karşıya gitmiyor ama telefonla konuşurken gidiyor
Merhabalaroppo reno 4 lite telefonum 1 haftadır mikrofon sıkıntısı var yeniden başlatınca geri geliyor ama ne zaman gittiğini anlayamadım çok sürmüyor ama wp instagram ses kaydedici gibi uygulamalarda sesim karşıya gitmiyor ama telefonla konuşurken gidiyor
En son yaptığım güncelleme coloros11 güncellemesi oldu ses kaydedici dediğim telefonun kendi uygulaması olan ses kaydedici ve verileri sildim size yazmadan önce herhangi bir şey değişmediMerhabalar;
Tefonunuz da sorun yoksa büyük ihtimal uygulamalarınızda sorun sanırım.
Ses kaydediciden kastınız görüşme sırasında yapılan kayıt ise, artık bu görüşmeler kayıt altına alınamıyor güvenlik sebebiyle.ilgili ses kaydedici programlar artık sağlıklı çalışmıyor.
Böyle bir durum yok ise ,kullandığınız uygulamanızın ön belleği ve verilerinizi siliniz ve mikrofon izni varmı bakınız.
Kaldırıp yeniden yükleyiniz.
En son güncelleme yaptınız mı? yaptıysanız ne güncellemesi yazar mısınız?
En son yaptığım güncelleme coloros11 güncellemesi oldu ses kaydedici dediğim telefonun kendi uygulaması olan ses kaydedici ve verileri sildim size yazmadan önceMerhabalar;
Tefonunuz da sorun yoksa büyük ihtimal uygulamalarınızda sorun sanırım.
Ses kaydediciden kastınız görüşme sırasında yapılan kayıt ise, artık bu görüşmeler kayıt altına alınamıyor güvenlik sebebiyle.ilgili ses kaydedici programlar artık sağlıklı çalışmıyor.
Böyle bir durum yok ise ,kullandığınız uygulamanızın ön belleği ve verilerinizi siliniz ve mikrofon izni varmı bakınız.
Kaldırıp yeniden yükleyiniz.
En son güncelleme yaptınız mı? yaptıysanız ne güncellemesi yazar mısınız?
sisteme ait programları göster diyip mikrofon arattığım da karşıma hiç bir şey çıkmıyorMerhabalar
Ayarlar>uygulama yönetimi>uygulamalar>3 noktaya basin>sisteme ait olanlari göster>Mikrofon yaziniz arama yerinde Verilerini siliniz.
Mikrofon yerine bir dis fircasi cok cok az su koyup temizleyiniz bu islemden sonrada yuksek ses bass muzikoler aciniz 5 dakika boyunca.
MerhabaEn son yaptığım güncelleme coloros11 güncellemesi oldu ses kaydedici dediğim telefonun kendi uygulaması olan ses kaydedici ve verileri sildim size yazmadan önce herhangi bir şey değişmedi
Mesajlar birleştirildi:
En son yaptığım güncelleme coloros11 güncellemesi oldu ses kaydedici dediğim telefonun kendi uygulaması olan ses kaydedici ve verileri sildim size yazmadan önce
sisteme ait programları göster diyip mikrofon arattığım da karşıma hiç bir şey çıkmıyor
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz. Size daha iyi yardımcı olacaklardır.coloros 11 güncellemeden önce olmuştu daha bugün güncelledim yeniden başlatınca gelen bir ses anlam veremiyorum yani