yeeelda Aktif Üye Aktif Üye 4 Eki 2021 #1 internetim mobil verim her yerde gayet guzel calisiyor ama wpde internetim cekmiyor napmaliyim
Çözüm M M Marsonne 4 Eki 2021 Sadece beklemelisin, dünya genelinde Facebook, WhatsApp ve Instagram da sorun var..
M Marsonne Saygıdeğer Üye Üye 4 Eki 2021 #2 Sadece beklemelisin, dünya genelinde Facebook, WhatsApp ve Instagram da sorun var.. Upvote 0 Çözüm
yeeelda Aktif Üye Aktif Üye 4 Eki 2021 #3 Marsonne adlı kullanıcıdan Alıntı: Sadece beklemelisin, dünya genelinde Facebook, WhatsApp ve Instagram da sorun var.. Genişletmek için tıkla ... evet simdi gordum aciklamayi ama sadece "bazi kisilerin bu sorunu yasadigini biliyoruz" diye aciklama yapmislar...yine o bazi kisiler biz olduk Upvote 0
Marsonne adlı kullanıcıdan Alıntı: Sadece beklemelisin, dünya genelinde Facebook, WhatsApp ve Instagram da sorun var.. Genişletmek için tıkla ... evet simdi gordum aciklamayi ama sadece "bazi kisilerin bu sorunu yasadigini biliyoruz" diye aciklama yapmislar...yine o bazi kisiler biz olduk
muratovsky Aktif Üye Aktif Üye 4 Eki 2021 #5 Whatsapp degilde instagram ve face kapansa ve acilmasa cok guzel olur valla Upvote 0