R Ron babey Yeni Üye Üye 23 Ocak 2021 #1 Merhaba, ben oppo a31 kullanıcısıyım canlı duvar kağıdı yaptığımda siyah ekran oluyor yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler
Merhaba, ben oppo a31 kullanıcısıyım canlı duvar kağıdı yaptığımda siyah ekran oluyor yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler
kandas13 Profesör 23 Ocak 2021 #4 Ekran resmi aldıktan sonra mesaj kutucuğunun sol alt tarafında dosya ekle seçeneği var. Ona basıp ekran görüntüsünü atabilirsiniz. Upvote 0
Ekran resmi aldıktan sonra mesaj kutucuğunun sol alt tarafında dosya ekle seçeneği var. Ona basıp ekran görüntüsünü atabilirsiniz.
R Ron babey Yeni Üye Üye 23 Ocak 2021 #5 Dediğinizi yapamadım malesef size söyle iza edeyim. Telefonunuza düz siyah duvar kağıdı yaptığınızı düşünün aynı öyle oluyor Upvote 0
Dediğinizi yapamadım malesef size söyle iza edeyim. Telefonunuza düz siyah duvar kağıdı yaptığınızı düşünün aynı öyle oluyor
kandas13 Profesör 23 Ocak 2021 #6 O zaman üçüncü part bir uygulama indirip, oradan canlı duvar kağıdı uygulayın. Sorun devam ederse telefonu sıfırlayın. Upvote 0
O zaman üçüncü part bir uygulama indirip, oradan canlı duvar kağıdı uygulayın. Sorun devam ederse telefonu sıfırlayın.