E EminKE Üyecik Üye Mesajlar 39 Puanları 0 Cihaz A31 25 Eyl 2021 #1 Video izliyordum bi anda siyah ekran verdi sonra yeniden basladi buna bir çözüm bulun 2 3 kez daha yaşadım biktim artik
Video izliyordum bi anda siyah ekran verdi sonra yeniden basladi buna bir çözüm bulun 2 3 kez daha yaşadım biktim artik
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici Mesajlar 7,445 Çözümler 204 Puanları 3,350 Cihaz Reno 2Z 25 Eyl 2021 #2 EminKE adlı kullanıcıdan Alıntı: Video izliyordum bi anda siyah ekran verdi sonra yeniden basladi buna bir çözüm bulun 2 3 kez daha yaşadım biktim artik Genişletmek için tıkla ... Merhabalar,şarjda mı izliyordunuz videoyu ısınma söz konusunoldu mu? Nerde izliyordunız video yu YouTube da mı? Aynı anda birden fazla görevi gerçekleştirmekten kaçının. Arka planda çalışan uygulamaları kapatmak için "Tümünü Sonlandır" öğesine tıklayın. Bu sorun güncelleme sonrası mı oluştu yoksa aldığınız zamandan bu yana var mıydı? Upvote 0
EminKE adlı kullanıcıdan Alıntı: Video izliyordum bi anda siyah ekran verdi sonra yeniden basladi buna bir çözüm bulun 2 3 kez daha yaşadım biktim artik Genişletmek için tıkla ... Merhabalar,şarjda mı izliyordunuz videoyu ısınma söz konusunoldu mu? Nerde izliyordunız video yu YouTube da mı? Aynı anda birden fazla görevi gerçekleştirmekten kaçının. Arka planda çalışan uygulamaları kapatmak için "Tümünü Sonlandır" öğesine tıklayın. Bu sorun güncelleme sonrası mı oluştu yoksa aldığınız zamandan bu yana var mıydı?