Arkadaşlar ekrani kilitleyip açınca normal kilit sesi geliyor fakat yarım saniye sonra falan başka bı bildirim sesi geliyor ve normal kullanımda da olmaya başladı bunun sebebi nedir değişik bir uygulama yuklemedim
Tam olarak anlayamadım sorununuzu daha detaylı bahsedebilir misiniz rica etsemArkadaşlar ekrani kilitleyip açınca normal kilit sesi geliyor fakat yarım saniye sonra falan başka bı bildirim sesi geliyor ve normal kullanımda da olmaya başladı bunun sebebi nedir değişik bir uygulama yuklemedim
Aynı sorun bende de varTam olarak anlayamadım sorununuzu daha detaylı bahsedebilir misiniz rica etsem
Bildirimini kapattığınız bir uygulamadan olabilir veya bir uygulamanın aktif olduğunu belirtmek için bir sestir.Aynı sorun bende de var
Telefona girerken kendi kilit açılma sesi geliyor ancak sonradan başka bir ses daha geliyor bildirim sesi gibi bir ses bir kaç saniye sonra
Hocam sıfırlayıp çözdümAynı sorun bende de var
Telefona girerken kendi kilit açılma sesi geliyor ancak sonradan başka bir ses daha geliyor bildirim sesi gibi bir ses bir kaç saniye sonra
Bildirimini kapattığınız bir uygulamadan olabilir veya bir uygulamanın aktif olduğunu belirtmek için bir sestir.
Uygulamalarınız gözden geçirmenizi öneririm veyahut bu sorun sizi ciddi şekilde rahatsız ediyorsa tek tek uygulama bildirimlerini kapata kapata kontrol etmeniz muhtemelen sorunu bulmanıza yardımcı olur.
Nfc diye bisey var bildirim panelinde benim ses ondan kaynaklaniyormus onu bi kontrol edin benceMesajlar birleştirildi:
Aynı sorun bende de var telefonu açıp kapattım ama hala geçmedi