L Lunasen Taze Üye Üye 27 Ocak 2023 #1 sanırım 8 aydır bu telefonu kullanıyorum son 2 aydır gb whatsapp bildirimlerim telefonuma düşmüyor anca uygulamaya girince görebiliyorum güç moodum açık değil her şeyi kontrol ettim nasıl çözebilirim
sanırım 8 aydır bu telefonu kullanıyorum son 2 aydır gb whatsapp bildirimlerim telefonuma düşmüyor anca uygulamaya girince görebiliyorum güç moodum açık değil her şeyi kontrol ettim nasıl çözebilirim
muratovsky Aktif Üye Aktif Üye 28 Ocak 2023 #2 ayarlar - uygulamala - whatsapp buraya bakabilir misin belki devre dışı kalmış olabilir uygulama ondan gelmiyor olabilir. Upvote 0
ayarlar - uygulamala - whatsapp buraya bakabilir misin belki devre dışı kalmış olabilir uygulama ondan gelmiyor olabilir.
L Lunasen Taze Üye Üye 28 Ocak 2023 #3 muratovsky adlı kullanıcıdan Alıntı: ayarlar - uygulamala - whatsapp buraya bakabilir misin belki devre dışı kalmış olabilir uygulama ondan gelmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... devre dışı değil yine de yardımın için teşekkürler Upvote 0
muratovsky adlı kullanıcıdan Alıntı: ayarlar - uygulamala - whatsapp buraya bakabilir misin belki devre dışı kalmış olabilir uygulama ondan gelmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... devre dışı değil yine de yardımın için teşekkürler
M Murtekin Taze Üye Banlandı Üye 29 Ocak 2023 #4 Spam - Reklam Jgjkkggbnhfdrgjj Moderatör tarafında düzenlendi: 29 Ocak 2023 Upvote 0