Sadece benim cihazım kasmıyor herhalde. Aldığımdan beri tık yok.Dostlar cihaz tekrar kasmaya başladı. Oppo pişmanlıktır..
Sadece benim cihazım kasmıyor herhalde. Aldığımdan beri tık yok.Dostlar cihaz tekrar kasmaya başladı. Oppo pişmanlıktır..
İlk güncelleme Coloros 12Arkadaşlar konu dışı ama birşey sormak istiyorum oppo A serisine 1 android güncellemesi veriyormuş öyle yaziyo internette ama A73 niye iki Android güncellemesi aldı bunun hakkında bir bilginiz var mı peki ?
Telefonum A74 ve ColorOS13 alicak mi merak ediyorum
İlk başlarda kasmaz, birkaç gün geçsin yazarsın burayaSadece benim cihazım kasmıyor herhalde. Aldığımdan beri tık yok.
alalı 1 yıl oluyor güncellemeleri hep geldiği gün yaptımİlk güncelleme Coloros 12
İkinci güncelleme 480 MB lık saçma sapan bi güncellemeydi.
Bende a74 kullanıcısıyım.
Oppo a74 2023'ün ilk çeyreğinde Coloros 13 güncellemesi alacak.
Mesajlar birleştirildi:
İlk başlarda kasmaz, birkaç gün geçsin yazarsın buraya![]()
Haklısınız OPPO ve A55 pişmanlıktır. Bende de kasmalar var, düzeltmek içinde güncelleme verilmiyor.Dostlar cihaz tekrar kasmaya başladı. Oppo pişmanlıktır..
Benimki almadı. Gelmedi servisde 12 coloros yazılım atdirdim....ardarda gelmeye başladı.yazilim.yamalari.Arkadaşlar konu dışı ama birşey sormak istiyorum oppo A serisine 1 android güncellemesi veriyormuş öyle yaziyo internette ama A73 niye iki Android güncellemesi aldı bunun hakkında bir bilginiz var mı peki ?
Telefonum A74 ve ColorOS13 alicak mi merak ediyorum