Arkadaşlar telefonumdan memlunum ama sürümü eski kalıyor. Bunu daha güncel bir hale getirmenin yolu varmıdır.
Maalesef yok.Arkadaşlar telefonumdan memlunum ama sürümü eski kalıyor. Bunu daha güncel bir hale getirmenin yolu varmıdır.
benim konuyada cevap verebilirmisinizMaalesef yok.
Oppo eski sürüme dönmeye izin vermiyor maalesef.benim konuyada cevap verebilirmisiniz
telefona downgrade etmek istiyorum forumdaki firmwaredeki flash toolunu bir türlü açamadım
Niye eski sürüm stock romda mı atamıyoruz valla bu opponun saçma sapan şirket politikasından o kadar sıkıldım ki peki bir şey daha soracam downgrade etme amacım şu oppo rx17 neo nun eski sürümlerinde bootloader açılabiliyorduk işte downgrade edip magisk ile patchlediğim boot.img flashlayacaktım eğer bir şekilde downgrade edersem bu bootloader açılır mı sizceOppo eski sürüme dönmeye izin vermiyor maalesef.
Servise verirseniz belki yaparlar.
Açılmaz çünkü bootloader şifresi paylaşılmıyor maalesef.Niye eski sürüm stock romda mı atamıyoruz valla bu opponun saçma sapan şirket politikasından o kadar sıkıldım ki peki bir şey daha soracam downgrade etme amacım şu oppo rx17 neo nun eski sürümlerinde bootloader açılabiliyorduk işte downgrade edip magisk ile patchlediğim boot.img flashlayacaktım eğer bir şekilde downgrade edersem bu bootloader açılır mı sizce
Önceki sürümlerde açılıyordu forumda nasıl açılacağıda var downgrade etsem açabilirmiyim eski sürümlerde açıldığına eminimAçılmaz çünkü bootloader şifresi paylaşılmıyor maalesef.
Eminseniz deneyiniz o zamanÖnceki sürümlerde açılıyordu forumda nasıl açılacağıda var downgrade etsem açabilirmiyim eski sürümlerde açıldığına eminim
Deneyecem eğer başarılı bir şekilde root atabilirsem konu açacamEminseniz deneyiniz o zaman