Amacı telefon hakkında daha fazla bilgi edinmek. "EngineerMode" denilebilir. Garanti konusuna gelecek olursak böyle bir durum geçerli değil, cihaz garantisi bozulmaz.Tamamda ne işe yarar bu durum
Teşekkür ederim, bilgilendirmeniz için.Amacı telefon hakkında daha fazla bilgi edinmek. "EngineerMode" denilebilir. Garanti konusuna gelecek olursak böyle bir durum geçerli değil, cihaz garantisi bozulmaz.
telefonu n ekranını kontrol edebilirsinTamamda ne işe yarar bu durum
ben bir keresinde orda yanlış birşey yaptım cihaz sıfırlandı sandımAmacı telefon hakkında daha fazla bilgi edinmek. "EngineerMode" denilebilir. Garanti konusuna gelecek olursak böyle bir durum geçerli değil, cihaz garantisi bozulmaz.
ben bir keresinde orda yanlış bişi yaptım cihaz sıfırlandı sandımAmacı telefon hakkında daha fazla bilgi edinmek. "EngineerMode" denilebilir. Garanti konusuna gelecek olursak böyle bir durum geçerli değil, cihaz garantisi bozulmaz.
2 kez yazdığım için özür gönderilmedi sandımben bir keresinde orda yanlış birşey yaptım cihaz sıfırlandı sandım
ben bir keresinde orda yanlış bişi yaptım cihaz sıfırlandı sandım
Bu sadece telefonun fiziksel sorunlarını test etmek için ekran falan kontrol etme yok yani. Parmak izi testi kamera testi şarj testi vesaire.kilit ekranında acil arama yerine *#899# yazarsanız bir menuye atçak #*899# da olabilir olmadıysa A5 2020 denendi çalışıyor ama menu ingilizce UYARI!: Eğer rastgele ayar yaparsanız cihaz garanti dışı kalma ihtimali var. Fazla karıştırmayın derim.
ben bikeresinde orda yanlış bir şey yaptım telefon sıfırlandı sandımBu sadece telefonun fiziksel sorunlarını test etmek için ekran falan kontrol etme yok yani. Parmak izi testi kamera testi şarj testi vesaire.
Ölü piksel testi dediğimiz şey ekran testi oluyor zatenBu sadece telefonun fiziksel sorunlarını test etmek için ekran falan kontrol etme yok yani. Parmak izi testi kamera testi şarj testi vesaire.