• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Yardım Oppo Reno 2Z Telefon şarjı %10 Lara gelince kendi kendine kapanıyor

blackcrowww

Taze Üye
Üye
Arkadaşlar merhaba, Bir sorunum var Telefonumun Şarjı %10 Lara geldiğin de kendi kendine kapanıyor önceden böyle birşey yapmıyordu bugün kapandı geri açtım 1 dk sonra felan geri kapandı bir kaç kere yaptı Yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Arkadaşlar merhaba, Bir sorunum var Telefonumun Şarjı %10 Lara geldiğin de kendi kendine kapanıyor önceden böyle birşey yapmıyordu bugün kapandı geri açtım 1 dk sonra felan geri kapandı bir kaç kere yaptı Yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, telefonunuzu eğer yapabiliyorsanız %2 ye kadar kullanabiliyorsanız kullanıp sonrasaında kapalı bir şekilde %100 şarj ediniz,%100 olunca yarım saat kadar daha bekletiniz şarjda sonrasınd çıkarıp açınız.

Kullanmaya başladığınızda hala aynı %ye gelince aynı problem ile karşılaşırsanız müşteri hizmetleri arayınız ve servise yönleniniz lütfen batarya arızalı olabilir öyle görünüyor.

Müşteri hizmetleri 08504336776

Ama bunları orjinal şarj cıhazıyla deneyiniz.

Daha öncesinde kendi şarj adaptörü ve kablosu ile şarj etmeme gibi durumları oluyor muydu?

Telefonu alalı ne kadar oldu.
Eğer garantisi mevcut ise bekletmeden servise gönderiniz.

Upvote 0

blackcrowww

Taze Üye
Üye
Merhabalar, telefonunuzu eğer yapabiliyorsanız %2 ye kadar kullanabiliyorsanız kullanıp sonrasaında kapalı bir şekilde %100 şarj ediniz,%100 olunca yarım saat kadar daha bekletiniz şarjda sonrasınd çıkarıp açınız.

Kullanmaya başladığınızda hala aynı %ye gelince aynı problem ile karşılaşırsanız müşteri hizmetleri arayınız ve servise yönleniniz lütfen batarya arızalı olabilir öyle görünüyor.

Müşteri hizmetleri 08504336776

Ama bunları orjinal şarj cıhazıyla deneyiniz.

Daha öncesinde kendi şarj adaptörü ve kablosu ile şarj etmeme gibi durumları oluyor muydu?

Telefonu alalı ne kadar oldu.
Eğer garantisi mevcut ise bekletmeden servise gönderiniz.
Telefon alalı 1 sene olmuş 21.01.2020 tarihinde almışım şimdi baktım da Şarjında kullandım
Yok olmuyordu bugün deneyeceğim bakalım

Son düzenleme:
Upvote 0

a.meral015

Aktif Üye
Aktif Üye
Bizim telefonda öyle oluyor Du %10 %15 de kapanıyor Du sonra sürekli şarjı full olsada kapanmaya başladı garantiye gönderdik anakart değişti düzeldi

Upvote 0