E Eylul576 Taze Üye Üye 18 Haz 2021 #1 Son güncellenen sonra teflon kitleniyor,git gel yapıyor hmn hmn tüm uygulamalarda.hard reset attım değişen bişey yok.
Son güncellenen sonra teflon kitleniyor,git gel yapıyor hmn hmn tüm uygulamalarda.hard reset attım değişen bişey yok.
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 18 Haz 2021 #2 Eylul576 adlı kullanıcıdan Alıntı: Son güncellenen sonra teflon kitleniyor,git gel yapıyor hmn hmn tüm uygulamalarda.hard reset attım değişen bişey yok. Genişletmek için tıkla ... Tartışma - Reno2z ColorOS11 sonrası oluşan sorunları burada paylaşıp çözelim Arkadaşlar Reno2z ColorOS11 güncelleme sonrası oluşan sorunları paylaşalım çözüm yollarını burada bulalım. www.oppoturkiye.org Buradan devam edelim lütfen konu bütünlüğü bozulmasın lütfen. Upvote 0
Eylul576 adlı kullanıcıdan Alıntı: Son güncellenen sonra teflon kitleniyor,git gel yapıyor hmn hmn tüm uygulamalarda.hard reset attım değişen bişey yok. Genişletmek için tıkla ... Tartışma - Reno2z ColorOS11 sonrası oluşan sorunları burada paylaşıp çözelim Arkadaşlar Reno2z ColorOS11 güncelleme sonrası oluşan sorunları paylaşalım çözüm yollarını burada bulalım. www.oppoturkiye.org Buradan devam edelim lütfen konu bütünlüğü bozulmasın lütfen.