• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Oppo reno 3 pro şarj sorunu

Omarbey

Taze Üye
Üye
Merhaba iyi günler,

Ben yaklaşık 10 gün önce 2. El olarak çok az kullanılmış reno 3 pro aldım.Her şeyiyle mükemmel lakin şarj süresi beni çok düşünüyor.Yoğun kullanım da 5.5 saat,normal kullanım 7 saatleri gördüm.
Bana çok az geldi, 60-90 Hz otomatik parlaklık otomatik, sürekli açık ekran kullanıyorum.Arka plan uygulamlar geneli kapalı. Aldığım satıcı bana 10 günlük bir değişim süresi verdi, şarj dışında her şeyden memnum. Sizce aldığım veriler normal mi ? Ne yapmalıyım ?
Mesajlar birleştirildi:

Merhaba iyi günler,

Ben yaklaşık 10 gün önce 2. El olarak çok az kullanılmış reno 3 pro aldım.Her şeyiyle mükemmel lakin şarj süresi beni çok düşünüyor.Yoğun kullanım da 5.5 saat,normal kullanım 7 saatleri gördüm.
Bana çok az geldi, 60-90 Hz otomatik parlaklık otomatik, sürekli açık ekran kullanıyorum.Arka plan uygulamlar geneli kapalı. Aldığım satıcı bana 10 günlük bir değişim süresi verdi, şarj dışında her şeyden memnum. Sizce aldığım veriler normal mi ? Ne yapmalıyım ?

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Merhaba iyi günler,

Mesajlar birleştirildi:
Normal,sürekli açık ekran olsun ve otomatik parlaklık şarjı genelinde çok tüketir ama karanlık mod kullanırsanız daha uzun süreler alabilirsiniz.

parlaklığını çok açmamanız sizin için ve cihaz içinde iyi olacaktır.