T Tamarix Yeni Üye Üye 25 Ocak 2021 #1 Oppo reno 4 aldım 1.bu telefon nasıl kapanıyor yada yeniden başlatılıyor sağdaki tek tuş. Tuş kilidi yapıyor. 2. Diğer olayda alttaki 3 tane tuş seçeneği tüm açılan uygulama göster ana menü atma ve geri dönme tuşu. Görünmeden durabiliyor mu. Samsung ta öyleydi
Oppo reno 4 aldım 1.bu telefon nasıl kapanıyor yada yeniden başlatılıyor sağdaki tek tuş. Tuş kilidi yapıyor. 2. Diğer olayda alttaki 3 tane tuş seçeneği tüm açılan uygulama göster ana menü atma ve geri dönme tuşu. Görünmeden durabiliyor mu. Samsung ta öyleydi
Çözüm Elif 25 Ocak 2021 Tamarix adlı kullanıcıdan Alıntı: Oppo reno 4 aldım 1.bu telefon nasıl kapanıyor yada yeniden başlatılıyor sağdaki tek tuş. Tuş kilidi yapıyor. 2. Diğer olayda alttaki 3 tane tuş seçeneği tüm açılan uygulama göster ana menü atma ve... Genişletmek için tıkla ...
Tamarix adlı kullanıcıdan Alıntı: Oppo reno 4 aldım 1.bu telefon nasıl kapanıyor yada yeniden başlatılıyor sağdaki tek tuş. Tuş kilidi yapıyor. 2. Diğer olayda alttaki 3 tane tuş seçeneği tüm açılan uygulama göster ana menü atma ve... Genişletmek için tıkla ...
C Cenkteas Yazar Üye Üye 25 Ocak 2021 #11 Teşekkürler Elif hanım, anında hizmet sağlıyorsunuz vallahi.. Upvote 0
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 25 Ocak 2021 #12 Cenkteas adlı kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler Elif hanım, anında hizmet sağlıyorsunuz vallahi.. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim estağfurullah Upvote 0
Cenkteas adlı kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler Elif hanım, anında hizmet sağlıyorsunuz vallahi.. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim estağfurullah