• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Çözüldü Oppo Reno 4 Lite Şarjda Isınma

yusufzozcan

Üyecik
Üye
Merhaba 1.5 ay önce aldığım telefonum şarjda çok fazla ısınıyor ve sanki eskisi gibi hızlı şarj olmuyor gibi geliyor bana , şarjının da çok hızlı bittiğini söyleyebilirim. Telefonla çok oyun oynuyorum ama şarjda hiç oyun oynamadım genellikle Instagram, Twitter watsappa olarak kullanırım ama genelde şarjdayken de sürekli elimde olur.

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Merhaba 1.5 ay önce aldığım telefonum şarjda çok fazla ısınıyor ve sanki eskisi gibi hızlı şarj olmuyor gibi geliyor bana , şarjının da çok hızlı bittiğini söyleyebilirim. Telefonla çok oyun oynuyorum ama şarjda hiç oyun oynamadım genellikle Instagram, Twitter watsappa olarak kullanırım ama genelde şarjdayken de sürekli elimde olur.
efendim telefonunuzu sarja taktiginizda ucak modunu acin kilif varsa cikarin telefonu sarja takmadan önce arka planda uygulamalari silin sarjda oynamayiniz

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Şarjda telefon ısınma yapar birde siz şarja iken bile elinizde ise hem zararlı hemde şarjın daha çok ısınmasına sebebiyet vereceksiniz.
Cihazı şarjda kullanmayınız.
Ayrıca Şarjda iken oynamak batarya ömrünü azaltır ve cihaza zarar verebilir.

Upvote 0