Sürekli olarak büyük harf kullanımı, başlığı küçük harflerle yazımını yaparak düzeltiniz lütfen
Capcut uygulama vs. Uygulamaya Tıklıyorum açılmadan ana menüye atıyor
Dediğiniz gibi yaptım telefon düzeldi çok teşekkürler.sadece bir şeyi yapamadım oda ana ekranda iken aşağıdan yukarıya...Telinizi fabrika ayarlarına döndürün yine olmazsa hard reset atınız
Dediği gibi yaptım tekrar atıyor tiktoka giriyom duruyor atıyor yada YouTube giriyorum açılıyor 2 sn sonra ana menüye atıyor
Telinizi fabrika ayarlarına döndürün yine olmazsa hard reset atınızDediği gibi yaptım tekrar atıyor tiktoka giriyom duruyor atıyor yada YouTube giriyorum açılıyor 2 sn sonra ana menüye atıyor
Dediğiniz gibi yaptım telefon düzeldi çok teşekkürler.sadece bir şeyi yapamadım oda ana ekranda iken aşağıdan yukarıya kaldırınca uygulamalar menüsü çıkmıyorTelinizi fabrika ayarlarına döndürün yine olmazsa hard reset atınız
Ayarlardan, ana ekran kilit ekran kısmına girin en üstte ana ekran modu var buradan çekmece modunu seçin.Dediğiniz gibi yaptım telefon düzeldi çok teşekkürler.sadece bir şeyi yapamadım oda ana ekranda iken aşağıdan yukarıya kaldırınca uygulamalar menüsü çıkmıyor