• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Yardım Oppo reno 4lite

erkan.soylu00

Taze Üye
Üye
Ekranı kapattıktan sonra duvar kağıdı yansıması oluyor ekran da , mBide menü ışığım siyahtı beyaz olmuş tekrar siyah olursa sevinirim tesekkurler

erkan.soylu00

Taze Üye
Üye
Menü ışığım siyahtı derken net anlatırmısınız konuyu ,kim değiştirdi ki ne demek istediniz yardım mı öneei mi net anlaşılması açısından yeniden yazarmısınız
Mesajlar birleştirildi:

Şöyle anlatayım telefonun dünyaya benzer bı duvar kağıdı var orijinal. Ekranı kapatma düğmesine basınca duvar kagının ışıklı beyaz kısımlarının yansıması oluyor kapalı ekran da. İnşallah anlata bilmişimdir
Menü ışığım siyahtı derken net anlatırmısınız konuyu ,kim değiştirdi ki ne demek istediniz yardım mı öneri mi net anlaşılması açısından yeniden yazarmısınız.
Mesajlar birleştirildi:

Şöyle anlatayım telefonun dünyaya benzer bı duvar kağıdı var orijinal. Ekranı kapatma düğmesine basınca duvar kagının ışıklı beyaz kısımlarının yansıması oluyor kapalı ekran da. İnşallah anlata bilmişim dir
Menü ışığım siyahtı derken net anlatırmısınız konuyu ,kim değiştirdi ki ne demek istediniz yardım mı öneri mi net anlaşılması açısından yeniden yazarmısınız.

Upvote 0
Çözüm