R Reno2z Yazar Üye Üye 21 Kas 2020 #1 Arkadaşlar videodaki gibi trendyol dan birtürlü çıkamadım niye donma yapar.??
asK Retired at 2022 Emekli 21 Kas 2020 #2 Uygulamaların kararlı olup olmaması veya sistemin önbelleğinin çok dolmuş olması gibi birçok etken olabilir. Genelde cihaz kapatıp açıldığında sorun düzelir. Upvote 0
Uygulamaların kararlı olup olmaması veya sistemin önbelleğinin çok dolmuş olması gibi birçok etken olabilir. Genelde cihaz kapatıp açıldığında sorun düzelir.
A Aslnexe Aktif Üye Aktif Üye 21 Kas 2020 #3 Reno2z adlı kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar videodaki gibi trendyol dan birtürlü çıkamadım niye donma yapar.?? Genişletmek için tıkla ... Trend yol hepsi burada gibi uygulamalar sıkıntılıdır benim gözlemlerime göre internetin iyi çalıştığı biyerde dene Upvote 0
Reno2z adlı kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar videodaki gibi trendyol dan birtürlü çıkamadım niye donma yapar.?? Genişletmek için tıkla ... Trend yol hepsi burada gibi uygulamalar sıkıntılıdır benim gözlemlerime göre internetin iyi çalıştığı biyerde dene
Ragnarlodbrok Aktif Üye Aktif Üye 22 Kas 2020 #4 Telefonu alalı 6 ay oldu hiç daha kasma donma yaşamadım... Upvote 0