Ne sesi oyunla ilgili mi? Yoksa çıtırtı ses mi çatlak yada kırık ses gibi mi?Merhaba arkadaşlar Oppo Reno5 kullanıyorum. PUBG oynarken (yatay şekilde) telefonun sol üst köşesine çok hafif basınca ses çıkıyor nedeninide bilmiyorum telefon yere falan düşmediği halde böyle bi sorun var. Sebebini bilenler yardımcı olabilir mi
Ekrandan gelen bir ses hafif basınca ekrandan ses geliyor. Oyun harici bastığımda da ses geliyor.Ne sesi oyunla ilgili mi? Yoksa çıtırtı ses mi çatlak yada kırık ses gibi mi?
Oyun harici oraya bastığınızda ses var mı? Yoksa oyun ile ilgili bir durum söz konusu dur oyun oynayan arkadaşlar cevap yazarsa daha anlamlı olabilir.
Nasıl bir ses kırık çatlak gibi mi yoksa elektronik bir ses mi?Ekrandan gelen bir ses hafif basınca ekrandan ses geliyor. Oyun harici bastığımda da ses geliyor.
Kırık, çatlak gibiNasıl bir ses kırık çatlak gibi mi yoksa elektronik bir ses mi?
Kılıfı çıkarın inceleyin bence kırık çatlak oluşmuş olabilir.Kırık, çatlak gibi
Cihaz yeni bi cihaz. Ekranı falan inceledim çatlak vb. şeyler yok birde fabrika çıkışlı üstünde olan jelatin var ekran koruması yokKılıfı çıkarın inceleyin bence kırık çatlak oluşmuş olabilir.
Yada ekran korumanız çatlamış olabilir.
Ekran görüntüsü atma şansınız var mı acaba?Cihaz yeni bi cihaz. Ekranı falan inceledim çatlak vb. şeyler yok birde fabrika çıkışlı üstünde olan jelatin var ekran koruması yok