Arkadaşlar oyun alanı kısmında oyun simgelerini gizle diyorum fakat simgeler gizlenmiyor . Sebebi nedir nasıl çözebiliriz
Efendim dielrsiniz ekran göruntusunu atiniz yardimci olayim sizeArkadaşlar oyun alanı kısmında oyun simgelerini gizle diyorum fakat simgeler gizlenmiyor . Sebebi nedir nasıl çözebiliriz
İşaretli ama ana ekranda kaybolmuyor. Bende oyun alanı yanlışlıkla silindi tekrar burda forumda bulup yükledik sağolsun biri yardımcı olmuştuEfendim dielrsiniz ekran göruntusunu atiniz yardimci olayim size
Efendim oyun alanini basili tutup silin basin uygulama ana ekrandan kalkar yalniz uygulamalarin yaninda görunebilir oyun alani simge gizlemesi oyunun icinde görunmesin oyun alani cubugu diye varİşaretli ama ana ekranda kaybolmuyor. Bende oyun alanı yanlışlıkla silindi tekrar burda forumda bulup yükledik sağolsun biri yardımcı olmuştu
efendim oyun alaninin uygulama bilgilerine girip tum verileri temizleyip yeniden baslatin eger olmadiysa oyuna girip kedni otomotik hallederBen oyun alanını değil oyunları gizlemek istiyorum. Oyun alanı simgesi dursun ana ekranda .. ama oyun alanı ayarlarında oyun simgelerini ana ekranda gizleme seçeneği çalışmıyor.
Mesajlar birleştirildi:
Bu çalışmıyor. Bu açıkken oyun simgeleri ana ekrandan gitmesi gerek. Çok kalabalık ediyorlar be. Oyunlara sadece oyun alanından ulaşabilmem lazım