K karaefe17 Üyecik Üye 14 Haz 2021 #1 pil seviyesi göstergesi çok küçük görmenin mümkünü yok benim açımdan pil seviyesini daha büyük görmek icin çözüm varmi ana ekran veya kilit ekranında
pil seviyesi göstergesi çok küçük görmenin mümkünü yok benim açımdan pil seviyesini daha büyük görmek icin çözüm varmi ana ekran veya kilit ekranında
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 14 Haz 2021 #2 karaefe17 adlı kullanıcıdan Alıntı: pil seviyesi göstergesi çok küçük görmenin mümkünü yok benim açımdan pil seviyesini daha büyük görmek icin çözüm varmi ana ekran veya kilit ekranında Genişletmek için tıkla ... Her zaman açık ekran kullanın , Aşağıda pil var onu işaretleyin pilde görünür bu sayede. Upvote 0
karaefe17 adlı kullanıcıdan Alıntı: pil seviyesi göstergesi çok küçük görmenin mümkünü yok benim açımdan pil seviyesini daha büyük görmek icin çözüm varmi ana ekran veya kilit ekranında Genişletmek için tıkla ... Her zaman açık ekran kullanın , Aşağıda pil var onu işaretleyin pilde görünür bu sayede.
Yuzukan Otaku AnimeFan ROM Ekibi 14 Haz 2021 #3 Görüntü boyutunu büyütebilirsiniz ayarlardan. Upvote 0