Deneyelim görelim
M Menday Taze Üye Üye 10 Eki 2020 #82 Merhaba Mesajlar birleştirildi: 10 Eki 2020 Yav arkadaş link göremiyorum
M mnycl Taze Üye Üye 21 Eki 2020 #83 merhaba, ilk modda denedim, fotoğraflar mor renk oluyor ayrıca porte de uygulama atıyor
Y yavy Taze Üye Üye 14 Kas 2020 #86 Hocam oppo reno 2z kullanıyorum atıklarınızın ikisini de denedim alttaki fotoğraf çekince atıyor ve filtre ekliyor üsteki filtre eklemese de atıyor. Bir çözüm öneriniz var mı?
Hocam oppo reno 2z kullanıyorum atıklarınızın ikisini de denedim alttaki fotoğraf çekince atıyor ve filtre ekliyor üsteki filtre eklemese de atıyor. Bir çözüm öneriniz var mı?
E Enes_izci Saygıdeğer Üye Üye 17 Ara 2020 #89 oza adlı kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Bende indirme linkleri gizlenmiş yazıyoda yeni link atabilirmisiniz
oza adlı kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Bende indirme linkleri gizlenmiş yazıyoda yeni link atabilirmisiniz
R Reno2z Yazar Üye Üye 17 Ara 2020 #90 Enes_izci adlı kullanıcıdan Alıntı: Bende indirme linkleri gizlenmiş yazıyoda yeni link atabilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Çalışmıyor android 10 da
Enes_izci adlı kullanıcıdan Alıntı: Bende indirme linkleri gizlenmiş yazıyoda yeni link atabilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Çalışmıyor android 10 da