E Erhan2582 Yeni Üye Üye 20 Şub 2021 #1 Yanlislikla sürekli tuş ile ekran görüntüsü alıyorum bunu kapatmak mümkün mü
Çözüm Elif 20 Şub 2021 Erhan2582 adlı kullanıcıdan Alıntı: Yanlislikla sürekli tuş ile ekran görüntüsü alıyorum bunu kapatmak mümkün mü Genişletmek için tıkla ... Ayarlar > ek ayarlar> ekran resmi> düğmeler yazıyor onu kapatınız
Erhan2582 adlı kullanıcıdan Alıntı: Yanlislikla sürekli tuş ile ekran görüntüsü alıyorum bunu kapatmak mümkün mü Genişletmek için tıkla ... Ayarlar > ek ayarlar> ekran resmi> düğmeler yazıyor onu kapatınız
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 20 Şub 2021 #2 Erhan2582 adlı kullanıcıdan Alıntı: Yanlislikla sürekli tuş ile ekran görüntüsü alıyorum bunu kapatmak mümkün mü Genişletmek için tıkla ... Ayarlar > ek ayarlar> ekran resmi> düğmeler yazıyor onu kapatınız Ekli dosyalar upload_2021_02_20_22_57_03_145.jpg 263.3 KB · Görüntüleme: 40 Upvote 0 Çözüm
Erhan2582 adlı kullanıcıdan Alıntı: Yanlislikla sürekli tuş ile ekran görüntüsü alıyorum bunu kapatmak mümkün mü Genişletmek için tıkla ... Ayarlar > ek ayarlar> ekran resmi> düğmeler yazıyor onu kapatınız
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 20 Şub 2021 #4 Erhan2582 adlı kullanıcıdan Alıntı: Tşkler. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Upvote 0