'Caner Emekli Forum Ekibi Üyesi Onursal Üye 4 Eki 2021 #2 Yakup önder adlı kullanıcıdan Alıntı: Bu telefonu sevemedim Genişletmek için tıkla ... Merhaba Karşılaştığınız bir sorun mu var? Upvote 0
Yakup önder adlı kullanıcıdan Alıntı: Bu telefonu sevemedim Genişletmek için tıkla ... Merhaba Karşılaştığınız bir sorun mu var?
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 4 Eki 2021 #3 Yakup önder adlı kullanıcıdan Alıntı: Bu telefonu sevemedim Genişletmek için tıkla ... Sevememizdeki sorun nedir ? Upvote 0
Yakup önder adlı kullanıcıdan Alıntı: Bu telefonu sevemedim Genişletmek için tıkla ... Sevememizdeki sorun nedir ?
L lextor Yazar Üye Üye 4 Eki 2021 #4 Yakup önder adlı kullanıcıdan Alıntı: Bu telefonu sevemedim Genişletmek için tıkla ... Biraz fazla açık bir konu olmuş Upvote 0
Yakup önder adlı kullanıcıdan Alıntı: Bu telefonu sevemedim Genişletmek için tıkla ... Biraz fazla açık bir konu olmuş
M MustafaFBmoon Profesör Aktif Üye 4 Eki 2021 #5 Ben de aksine çok seviyorum.Gayet güzel bir telefon. Upvote 0
D Deryadeniz907 Ordinaryüs Forum Ekibi Uzman Üye 5 Eki 2021 #6 Yanlış anlama da siz telefondan anlamıyorsunuz bana göre tam bir f/p canavarı şarjı bana 4 gün dayanıyor Upvote 0
Yanlış anlama da siz telefondan anlamıyorsunuz bana göre tam bir f/p canavarı şarjı bana 4 gün dayanıyor