Soloop bazı özelliklerini güncellemelerle kaldırdı maalesef .Telefonu ilk aldığım yıl Soloop Cut uygulamasının versiyonu çok güzeldi, videoları kendi kesip edit yapıyordu. O versiyonunu nasıl bılanilirim.
Apkmirror adresindekileri yüklemiyor. "Uygulama yüklenmedi" yazıyor izinler açık olmasına rağmen. Napabilirim?
Apk şeklinde de yüklenmiyor :/Soloop bazı özelliklerini güncellemelerle kaldırdı maalesef .
Daha önce sildiniz mi soloop uygulamasını telefondan eğer sildiyseniz ,kaldırılmış uygulamalar bölümüne bir bakın derim.Apk şeklinde de yüklenmiyor :/
Şuan yeni sürümü var hiç silmedim, eski sürümünü yüklemiyor amaDaha önce sildiniz mi soloop uygulamasını telefondan eğer sildiyseniz ,kaldırılmış uygulamalar bölümüne bir bakın derim.
Şuan yeni sürümü var hiç silmedim, eski sürümünü yüklemiyor amaDaha önce sildiniz mi soloop uygulamasını telefondan eğer sildiyseniz ,kaldırılmış uygulamalar bölümüne bir bakın derim.
Ozaman ön belleği ve verileri silin yeniden deneyinŞuan yeni sürümü var hiç silmedim, eski sürümünü yüklemiyor ama
Mesajlar birleştirildi:
Şuan yeni sürümü var hiç silmedim, eski sürümünü yüklemiyor ama
Teşekkür ederim deneyeyim birOzaman ön belleği ve verileri silin yeniden deneyin
Yeni sürümü silebiliyorsanız silin veya güncellemelerini kaldırın. Sonra yeniden yüklemeyi deneyinŞuan yeni sürümü var hiç silmedim, eski sürümünü yüklemiyor ama
Mesajlar birleştirildi:
Şuan yeni sürümü var hiç silmedim, eski sürümünü yüklemiyor ama