E emrebektas Taze Üye Üye 10 Ağu 2021 #1 Hızlı arama da 1 tuşuna rehberimde kişi eklendi değiştirmek istiyorum ama bu tuş telesekretere atanmıştır ve değiştirilemez uyarısı alıyorum
Hızlı arama da 1 tuşuna rehberimde kişi eklendi değiştirmek istiyorum ama bu tuş telesekretere atanmıştır ve değiştirilemez uyarısı alıyorum
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 10 Ağu 2021 #2 emrebektas adlı kullanıcıdan Alıntı: Hızlı arama da 1 tuşuna rehberimde kişi eklendi değiştirmek istiyorum ama bu tuş telesekretere atanmıştır ve değiştirilemez uyarısı alıyorum Genişletmek için tıkla ... Operatörünüzün müşteri hizmetleri arayınız size yardımcı olacaktır. Upvote 0
emrebektas adlı kullanıcıdan Alıntı: Hızlı arama da 1 tuşuna rehberimde kişi eklendi değiştirmek istiyorum ama bu tuş telesekretere atanmıştır ve değiştirilemez uyarısı alıyorum Genişletmek için tıkla ... Operatörünüzün müşteri hizmetleri arayınız size yardımcı olacaktır.
S slymaneryldz Taze Üye Üye 14 Ocak 2022 #3 emrebektas adlı kullanıcıdan Alıntı: Hızlı arama da 1 tuşuna rehberimde kişi eklendi değiştirmek istiyorum ama bu tuş telesekretere atanmıştır ve değiştirilemez uyarısı alıyorum Genişletmek için tıkla ... Merhabalar bende de aynı sorun oldu telefonu karıştırırken sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla ... Yapmanız gereken 1- telefon ayarlarına gidin 2- sim kart ve mobil veri ye girin 3- en aşağıda çağrı ayarları na girin 4- en aşağıda operatör arama ayarlarına girin 5-telesekreter e girin 6- sim1 e girin ardından Numara yazan yere basın ve yanlışlıkla kaydettiğiniz numarayı tamamen silip kaydet e basınız sonrun çözülecektir. Upvote 0
emrebektas adlı kullanıcıdan Alıntı: Hızlı arama da 1 tuşuna rehberimde kişi eklendi değiştirmek istiyorum ama bu tuş telesekretere atanmıştır ve değiştirilemez uyarısı alıyorum Genişletmek için tıkla ... Merhabalar bende de aynı sorun oldu telefonu karıştırırken sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla ... Yapmanız gereken 1- telefon ayarlarına gidin 2- sim kart ve mobil veri ye girin 3- en aşağıda çağrı ayarları na girin 4- en aşağıda operatör arama ayarlarına girin 5-telesekreter e girin 6- sim1 e girin ardından Numara yazan yere basın ve yanlışlıkla kaydettiğiniz numarayı tamamen silip kaydet e basınız sonrun çözülecektir.