K Kaanalper Taze Üye Üye 3 Haz 2021 #1 Merhabalar oppo reno 4 lite kullanıyorum ve şuanda harici USB bağlıyorum ama TLF görmüyor bunun bir ayarı filan mı var yardımcı olurmusunuz
Merhabalar oppo reno 4 lite kullanıyorum ve şuanda harici USB bağlıyorum ama TLF görmüyor bunun bir ayarı filan mı var yardımcı olurmusunuz
Çözüm Elif 3 Haz 2021 Kaanalper adlı kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar oppo reno 4 lite kullanıyorum ve şuanda harici USB bağlıyorum ama TLF görmüyor bunun bir ayarı filan mı var yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Ayarlar> ek ayarlar>otg bağlantısı açınız.
Kaanalper adlı kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar oppo reno 4 lite kullanıyorum ve şuanda harici USB bağlıyorum ama TLF görmüyor bunun bir ayarı filan mı var yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Ayarlar> ek ayarlar>otg bağlantısı açınız.
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 3 Haz 2021 #2 Kaanalper adlı kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar oppo reno 4 lite kullanıyorum ve şuanda harici USB bağlıyorum ama TLF görmüyor bunun bir ayarı filan mı var yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Ayarlar> ek ayarlar>otg bağlantısı açınız. Upvote 0 Çözüm
Kaanalper adlı kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar oppo reno 4 lite kullanıyorum ve şuanda harici USB bağlıyorum ama TLF görmüyor bunun bir ayarı filan mı var yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Ayarlar> ek ayarlar>otg bağlantısı açınız.
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 3 Haz 2021 #4 Kaanalper adlı kullanıcıdan Alıntı: Tşkler yardımın için Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Upvote 0