Şu an size yazarken de kapattı sayfayı mesela. Bir de açık olan uygulamaların hepsini temizlemek istiyorum ama sol alta bastığımda temizle dediğimde tek uygulamayı siliyor. Tek tek yukarı kaydırıp silmek zorunda kalıyorum. Yeni aldım. Umarım her güncellemede böyle sorunlar yaşanmaz.Hangi uygulamalardan atıyor acaba? Klavye uyumsuzluğu yaşıyor olabilir cihaz uygulama arasında tam bilemiyorum, ama güncelleme sonrası ise bi güncelleme daha beklemekte fayda var.
Kamera parlaklığı azaltıp açmak sadece Reno 3'te değil diğer Oppo telefonlarda da zorluyor, biraz eliniz alıştıktan sonra daha kolay yapıyorsunuz
Düzeleceğini düşünüyorum ki böyle kalmazTüm sosyal medya uygulamalarından attı. Google dan da attı az evvel. Direk uygulamayı kapatıp ana ekrana dönüyor. Sürekli foto çektiğim için parlaklığı hızlı kullanmak baya kolaylık sağlıyordu diğer telefonlarda. Üzüldüm.
Bekleyeyim öyleyse.
Teşekkür ederim
Mesajlar birleştirildi:
Şu an size yazarken de kapattı sayfayı mesela. Bir de açık olan uygulamaların hepsini temizlemek istiyorum ama sol alta bastığımda temizle dediğimde tek uygulamayı siliyor. Tek tek yukarı kaydırıp silmek zorunda kalıyorum. Yeni aldım. Umarım her güncellemede böyle sorunlar yaşanmaz.
Evet evet ayni sorun bendede var ozellikle mesaj yazarken oluyorTüm sosyal medya uygulamalarından attı. Google dan da attı az evvel. Direk uygulamayı kapatıp ana ekrana dönüyor. Sürekli foto çektiğim için parlaklığı hızlı kullanmak baya kolaylık sağlıyordu diğer telefonlarda. Üzüldüm.
Bekleyeyim öyleyse.
Teşekkür ederim
Mesajlar birleştirildi:
Şu an size yazarken de kapattı sayfayı mesela. Bir de açık olan uygulamaların hepsini temizlemek istiyorum ama sol alta bastığımda temizle dediğimde tek uygulamayı siliyor. Tek tek yukarı kaydırıp silmek zorunda kalıyorum. Yeni aldım. Umarım her güncellemede böyle sorunlar yaşanmaz.
Ben yeni klavye yükledim daha iyi oldu dene benceEvet evet ayni sorun bendede var ozellikle mesaj yazarken oluyor