MOD Portlanmış Google Kamera uygulamaları (mod)

hakki-yilgin

Taze Üye
Üye
Mesajlar
5
Puanları
0
Cihaz
Reno
indirdim. çalışmadı, tema da indirdim o da çalışmadı. bu mu peki doğru olan?. üyeyim ve aktif olarak kullanıyorum, Oppo Reno çalışan işe yarar tek bir şey söyle.
 

srdrsvc

Taze Üye
Üye
Mesajlar
5
Puanları
0
Cph1909 sürücülerine çok az rastlıyorum. Telefonumu 20 Eylül 2019da aldım fakat içine 16. Eylülde güvenli ödeme ve tema dünyası adı altında trojen virüs eklediği uyarısi alıyorum bu yüzden portlar kara listeye alınıyor. Çin Google Play'de kara listede. Bunun düzeltilmesi gerekiyor. Acil sertifika çözümü lütfen. Bence bu tüm oppoları etkiliyor.
 

NuptysTR

Taze Üye
Üye
Mesajlar
4
Puanları
0
Cihaz
RX17 Neo
Bu başlıkta Google Camera portları bulabilirsiniz. Bu portlar, yüklenmeyen cihazlar için birçok bağımsız geliştiricinin uygulamayı düzenlemesiyle sunulmuştur. Herhangi birini deneyerek telefonunuza uygun Google Camera uygulamasını bulabilirsiniz.

LİNKLERİ GÖRMEK İÇİN BU KONUYA CEVAP YAZMANIZ GEREKMEKTEDİR. LİNK YOK VS. YAZMAYIN. Cevap yazdıktan sonra sayfayı yenileyin dosya isimlerinin üstüne tıklayarak indirebilirsiniz.

  • Alexey070315 modları
    [Gizlenmiş içerik]
  • xtrme modları
    [Gizlenmiş içerik]
  • Urnyx05 modları
    [Gizlenmiş içerik]
Bu modlardan herhangi birini indirip telefonunuzda deneyebilirsiniz. Hangi dosyayı indirdiğinizi lütfen bir kenara not alın ve bu konunun altına telefon modeliniz ile birlikte çalışıp çalışmadığını bize bildirin.
Rx17 neo icin deneyen oldumu
 
Üst