Çözüldü Turkcell Menü ve 4G sorunu

kaanmtlr

Aktif Üye
Mesajlar
148
Puanları
150
Cihaz
Reno 2Z
Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir. Size danışmak istediğim iki konu var.
Ekte görmüş olduğunuz fotoğraftaki Turkcell Menü uygulaması sürekli ekrandan silmeme rağmen adeta bir bumerang gibi ben sildikçe geri geliyor :) Normalde ana ekranımı tek sayfa kullanıyorum ve o ekranda yer kalmadığı için kendisine yeni sayfa oluşturup mekanın sahibi gibi o sayfada duruyor. Bu sorunla hiç karşılaşan oldu mu? Herhangi bir çözüm önerebilecek olan var mı?
Bir ikincisi de son bir haftadır yine ekteki fotoğrafta da görebileceğiniz gibi Mobil veriye bağlandığımda 4G olarak bağlantı sağlıyor. Normalde 4.5G kullanıyorum bu haftaya kadar böyle bir sorun yaşamamıştım telefonumda. Müşteri hizmetleriyle görüştüm 2 defa sim karta güncelleme göndereceğiz telefonunuzu açıp kapatın düzelir diyorlar ama düzelmedi bir türlü. Bende size danışmak istedim, bu iki konuyla ilgili yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim :)
Teşekkür ederim.
Screenshot_2020-04-29-21-32-56-17.png
 

asK

-Kurucu-
Emekli Forum Kurucusu
Emekli
Mesajlar
1,332
Çözümler
20
Puanları
28,350
Turkcell Menu app'i Turkcell'in sağladığı bir şey. Çoğu firma bunu yapmıyor. Bunu silmeniz zaten mümkün değil, operatörünüz her güncellediğinde tekrar tekrar gelecektir normal olarak. İkinci konu 4G ile göstermesi yine operatörünüzün sağladığı bir şey. Örneğin Vodafone da benim cihazımda 4G şeklinde isimlendiriyor, Turkcell LTE olarak isimlendiriyordu bende eskiden. İsimlere takılmayın, 4.5G bizim ülkeye has bir şey diyebilirim. 4G yazıp LTE yazıp 4.5G yazması aynı yola bağlanıyor. Bu bir sorun değil anlayacağınız, rahat rahat kullanabilirsiniz.
 
Upvote 0

sharK

İrem
Süper Moderatör
Mesajlar
721
Puanları
3,350
Cihaz
Reno 2Z
aynı telefonu kullanıyoruz bi ara baya gıcık olmuştum bu turkcell simgesinin ekrana gelmesini. sürekli silip duruyordum ama uzun zamandır ekrana düşmediğini farketim. belki de bu kadar takmamak lazım :)
 
Upvote 0

kaanmtlr

Aktif Üye
Mesajlar
148
Puanları
150
Cihaz
Reno 2Z
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için, dediğiniz gibi bir sorun teşkil etmiyorsa madem çok fazla takılmamak lazım :)
 
Upvote 0

Yuzukan

Otaku AnimeFan
ROM Ekibi
Mesajlar
698
Çözümler
1
Puanları
850
Cihaz
Diğer
telefonu şimdi yeniden başlattım oldu. şaşırdım hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim :D
Arada telefonu dinlendirmek için bir haftada bir yenden başlatıyorum. :D Vodafone simgesi sağolsun geri geliyor ve bende siliyorum :D
Sim kart çıkarıp takarkende geri geliyor bilginize :)
 
Upvote 0
Üst