• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Yardım Ekran Morarması

Dovahkiin

Taze Üye
Üye
Arkadaşlar telefonu aldığımdan beri hiç güneşe çıkmamıştım bugün güneş telefona vururken baktığımda telefon ekranının morardığını gordum sizde de aynı sorun var mı veya bu bir sorun mu?
Reno2z cihazım
 

sharK

İrem
Süper Moderatör
Bu durum telefonun düşmesi, sert darbe alması veya suyla temas şeklinde gerçekleşerek ekranın mürekkebi dağılma sonucu olur. Garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum, en yakın zamanda teknik servise başvurmanızı tavsiye ederim
Bu arada bu sorun tek güneşte değil normal ortamda da belli olacağını düşünüyorum.
 
Upvote 0

meliksahserefli

Emekli Forum Ekibi Üyesi
Onursal Üye
Ben de reno2z kullanıyorum, fakat böyle hiç mor yansıma ile karşılaşmadım. Zaten eğer telefonda morarma varsa, bu normal ortamda da kendini gösterir, tek güneşte göstermez diye düşünüyorum.
Bende de aynı sorun var ve sadece güneşde oluyor hiç düşme çarpma olmadı mürekkep lekesi gibide değil demek istediğinizi anladım ama
 
Upvote 0

sharK

İrem
Süper Moderatör
Ekran yansıması olmasın arkadaşlar yeşilimsi morumsu olur genelde
Belki de. Benim hiç başıma böyle bir şey gelmedi veya ben hiç dikkat etmedim. Ancak eğer düşme sert darbe veya sudan kaynaklanan ekran mürekkebi dağılınca, ekranda morarma geldiğini biliyorum. Ama tabii tek güneşli ortamda böyle bir sorun çıkacağını pek zannetmiyorum dediğim gibi.
 
Upvote 0
Üst