EA Oyunları artık Steam'de! EA Access'de yakında geliyor

kaanmtlr

Aktif Üye
Mesajlar
148
Puanları
150
Cihaz
Reno 2Z
Merhabalar,
Bildiğiniz gibi EA oyunlarını sadece kendi platformu olan Origin üzerinden yayınlıyordu ve Battlefield, Need For Speed, Star Wars, Mirrors Edge, Madden NFL gibi oyunları sadece Origin üzerinden oynamak mümkün oluyordu. Fakat EA sürpriz bir karar alarak oyunlarının Origin haricinde Steam platformunda da yayınlanmasına karar verdi. Şu anda EA'in Steam üzerinden erişilebilen 100'den fazla oyunu olduğu gözüküyor. Yakın zamanda EA'nin Access adı verdiği aylık belli bir ücret ödeme karşılığında bütün oyunlara erişim imkanı verdiği planı da Steam'e gelecek. Anlık olarak Microsoft Store'da XBOX için EA Access aylık 7.99 TL, yıllık 65 TL. Playstation Store'da ise aylık 25 TL, yıllık 169 TL. Şahsen Steam'in kullanıcı dostu bir platform olduğuna inandığım için EA Access PC fiyatlarının XBOX'daki fiyatlara daha yakın olacağı düşüncesindeyim.
Bir oyunsever olarak EA oyunlarının Steam'e gelmesi beni çok mutlu etti, uzun süredir kullanıyor olmama rağmen Origin'e hala pek içim ısınamadı doğrusu.
Ne dersiniz Epic Games'in bedava oyun dağıtma furyası Steam ve EA'yi ortaklığa itmiş olabilir mi?

Screenshot (41).png

Screenshot (42).png

Kaynak:
 
W

wittroc

Guest
EA Access platforma geldiğinde almayı düşünüyorum tabii Microsoft'un sitesinde belirttiği oyunlar varsa.
 
W

wittroc

Guest
Şahsen Battlefield'ın Steam'e gelmesi beni çok mutlu etti. Hem oyuncu sayısında artış olacağını düşünüyorum hem de Battlefield 6 için artık Origin'e bağımlı kalmak zorunda olmamak güzel hissettiriyor :)
Battlefield serisi gerçekten efsane bi' seri. Origin'i tercih eden çok az insan gördüm ve Steam'e gelmesi (baktım, oyunlar indirime de girmiş) bayağı oyuncu çeker.
 

Patiayak

Forum Tutsağı
Aktif Üye
Mesajlar
450
Puanları
350
Cihaz
A5 2020
Oyuncular ağırlıklı olarak geçmişten de gelen deneyimleri sebebiyle tek bir platform üzerinde koleksiyon yapma eğilimindeler. İşbu yüzden de EA'nin bu adımını gayet yerinde buldum.​
 
Üst