• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Yardım A74 kasma

asamet38

Taze Üye
Üye
Cihaz
Diğer
A74 kullanıyorum 2 ay önce aldım ama sanki telefon 1 buçuk senelikmiş gibi instagram da videolar izlerken bazı videolar kasıyor sorun video kaynaklı diye düşünerekten başka telefonda denedim o telefonda kasma olmadı yardımcı olur musunuz

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Cihaz
A15
A74 kullanıyorum 2 ay önce aldım ama sanki telefon 1 buçuk senelikmiş gibi instagram da videolar izlerken bazı videolar kasıyor sorun video kaynaklı diye düşünerekten başka telefonda denedim o telefonda kasma olmadı yardımcı olur musunuz
Merhabalar

Konuyla ilgili daha derin yardimci olamam icin size bazi sorular soracagim.

Cihazinizda kac tane instgram hesabi bagli?
Sarj esnasinda instgrama bakiyormusunuz?
Depolama alininiz dolumu?
Telefon yöneticisinden temizlemeyi denedinizmi?
Instgram Önbelek temizledinizmi?
Format hardreset attiniz?

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
İlk aşama olarak telefon açıkken ses açma ve power tuşuna 30 saniye kadar basınız açılana kadar basılı tutunuz açılınca ellerinizi bırakın.deneyiniz lütfen.

Sadece Instagram da kasma sorunu yaşıyorsanız uygulama yönetimi den ön belleği ve verilerinizi siliniz.

Upvote 0

asamet38

Taze Üye
Üye
Cihaz
Diğer
Merhabalar

Konuyla ilgili daha derin yardimci olamam icin size bazi sorular soracagim.

Cihazinizda kac tane instgram hesabi bagli?
Sarj esnasinda instgrama bakiyormusunuz?
Depolama alininiz dolumu?
Telefon yöneticisinden temizlemeyi denedinizmi?
Instgram Önbelek temizledinizmi?
Format hardreset attiniz?
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim 1-kendi hesabım bağlı sadece instagram da 2-şarj esanısında çok acil olmadıkça telefona dokunmam bile 3-128 GB alanın yarısını belki dolmuştur 4-telefonda bazen temizlik yaparım 5-geçenlerde ön belleği komlpe temizledim 6-hayır onun hakkında bir fikrim yok
Mesajlar birleştirildi:

İlk aşama olarak telefon açıkken ses açma ve power tuşuna 30 saniye kadar basınız açılana kadar basılı tutunuz açılınca ellerinizi bırakın.deneyiniz lütfen.

Sadece Instagram da kasma sorunu yaşıyorsanız uygulama yönetimi den ön belleği ve verilerinizi siliniz.
Yanıtınız için teşekkür ederim fakat bu 30 saniye basılı tutma olayını pek anlayamadım daha önce de yaptım telefon yeniden başladı yanlışım varsa düzeltin lütfen

Upvote 0

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Cihaz
A15
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim 1-kendi hesabım bağlı sadece instagram da 2-şarj esanısında çok acil olmadıkça telefona dokunmam bile 3-128 GB alanın yarısını belki dolmuştur 4-telefonda bazen temizlik yaparım 5-geçenlerde ön belleği komlpe temizledim 6-hayır onun hakkında bir fikrim yok
Mesajlar birleştirildi:

Yanıtınız için teşekkür ederim fakat bu 30 saniye basılı tutma olayını pek anlayamadım daha önce de yaptım telefon yeniden başladı yanlışım varsa düzeltin lütfen
Efendim fabrika ayarlarini silip telefonu tekrar bastan kurulumuna geciniz

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Cihaz
Reno 2Z
Mesajlar birleştirildi:

Rica ederim.

Yeniden başlayıp kasma donmalara sebeb olan önbelleği temizliyor bazı durumlarda işe yarıyor

Upvote 0