2021 temmuz ayından önceki eski yazılıma geri dönmek istiyorum. 1 senedir yeni gelen her güncellenen sonra telefon sahada çekilmez hal alıyor. 2 adet oppo a9 2020 telefonum var 2 Side çöp neredeyse. Acil cevap ve destek bekliyoruz. Teşekkürler
Eski ve yeni telefonu tam yenileme yaptım ama ne ısınma nede ekran sorunu düzelmedi.Bende aynı telefonu kullanıyorum. Herhangi bir problem yok. Telefonu sıfırlayın
Hard reset attınız mı?Eski ve yeni telefonu tam yenileme yaptım ama ne ısınma nede ekran sorunu düzelmedi.
merhabalar,bende a9 kullanıyorum hafızam doldu ve kasması çok fazlaydı fabrika ayarlarına döndüm ve sorun kalmadı güzel reset atarsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum.2021 temmuz ayından önceki eski yazılıma geri dönmek istiyorum. 1 senedir yeni gelen her güncellenen sonra telefon sahada çekilmez hal alıyor. 2 adet oppo a9 2020 telefonum var 2 Side çöp neredeyse. Acil cevap ve destek bekliyoruz. Teşekkürler
Tamamen sıfırladım telefonu ama sorun devam ediyormerhabalar,bende a9 kullanıyorum hafızam doldu ve kasması çok fazlaydı fabrika ayarlarına döndüm ve sorun kalmadı güzel reset atarsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum.