E Ephesus Taze Üye Üye 23 Tem 2020 #1 Oppo a5 2020 kullanıyorum coloros 7.1 güncelleme geldi fakat alarm sesini değiştiremiyorum bu sıkıntıyı nasıl giderim mevcut alarm sesi uykumu getiriyor kendime çalar saat almak zorunda kalmam umarim Ekli dosyalar Screenshot_2020-07-23-00-15-55-09.jpg 94.4 KB · Görüntüleme: 76
Oppo a5 2020 kullanıyorum coloros 7.1 güncelleme geldi fakat alarm sesini değiştiremiyorum bu sıkıntıyı nasıl giderim mevcut alarm sesi uykumu getiriyor kendime çalar saat almak zorunda kalmam umarim
E Ephesus Taze Üye Üye 23 Tem 2020 #5 Bu güncelleme de sorun var galiba 2 ses karışık çalıyor şimdide tüm ayarları değiştirme rağmen olsun bunada kabul Upvote 0
Bu güncelleme de sorun var galiba 2 ses karışık çalıyor şimdide tüm ayarları değiştirme rağmen olsun bunada kabul
E Ephesus Taze Üye Üye 23 Tem 2020 #6 Ertelemede bir ses kapanmasına rağmen diğeri çalmaya devam ediyor umarım en kısa zamanda yeni guncelleme gelir Upvote 0
Ertelemede bir ses kapanmasına rağmen diğeri çalmaya devam ediyor umarım en kısa zamanda yeni guncelleme gelir