Birkaç tane daha..
ULDIN KvL Onursal Üye 2 Tem 2020 #11 Birkaç tane daha.. Ekli dosyalar bro.jpg 199.6 KB · Görüntüleme: 60 Hello.jpg 110.8 KB · Görüntüleme: 60 whatsupp.jpg 49.8 KB · Görüntüleme: 59
Erolalper Aktif Üye Aktif Üye 2 Tem 2020 #12 Bir tek ben mi nefret ediyorum bu dark mode olayından az buz paralar vermeden kaliteli ekranlara sahip telefonlar alıyoruz ama simsiyaha boyuyoruz
Bir tek ben mi nefret ediyorum bu dark mode olayından az buz paralar vermeden kaliteli ekranlara sahip telefonlar alıyoruz ama simsiyaha boyuyoruz
kaanguvenal Ordinaryus Aktif Üye Onursal Üye 3 Tem 2020 #13 Erolalper adlı kullanıcıdan Alıntı: Bir tek ben mi nefret ediyorum bu dark mode olayından az buz paralar vermeden kaliteli ekranlara sahip telefonlar alıyoruz ama simsiyaha boyuyoruz Genişletmek için tıkla ... Bazı şeylerden ödün vermek için karartıyoruz tabi... Batarya performansı artık şimdinin ve geleceğin en önemli şeylerinden oldu donanımdan çok
Erolalper adlı kullanıcıdan Alıntı: Bir tek ben mi nefret ediyorum bu dark mode olayından az buz paralar vermeden kaliteli ekranlara sahip telefonlar alıyoruz ama simsiyaha boyuyoruz Genişletmek için tıkla ... Bazı şeylerden ödün vermek için karartıyoruz tabi... Batarya performansı artık şimdinin ve geleceğin en önemli şeylerinden oldu donanımdan çok
Patiayak Forum Tutsağı Aktif Üye 3 Tem 2020 #14 Belli başlı şeyler dışında telefona pek el uzatmadığım için sanıyorum ki şarj konusunda rekora doğru gidiyorum. Neyse ki IPS ekran var telefonda.
Belli başlı şeyler dışında telefona pek el uzatmadığım için sanıyorum ki şarj konusunda rekora doğru gidiyorum. Neyse ki IPS ekran var telefonda.