- Cihaz
- A52
Merhabalar evde internetimin full çekmesine rağmen bildirimlerim çok geç düşüyor WhatsApp ve diğer bildirimlerim çok geç düşüyor son güncellemeden sonra bu sorunu yaşamaktayım
Merhabalar evde internetimin full çekmesine rağmen bildirimlerim çok geç düşüyor WhatsApp ve diğer bildirimlerim çok geç düşüyor son güncellemeden sonra bu sorunu yaşamaktayım
Yapıldı sorun giderilmedi aynı bildirimler aradan 2 saat sonra geliyorUygulama ayarlarını kontrol edin.
Güç tasarruf modu açık ise kapatınız.
bağlantıyı modemden bağlanıyorsunuz sanırım sıfırlayıp yeniden bağlanın ilk kez bağlanıyor gibi.
bunlara rağmen düzelmezse telefonun fabrika ayarlarına döndürün sistem olanı sadece yine olmazsa hard reset atınız.
Hepsini yaptınız hard reset dahil olmadı ,ozaman güncelleme beklemekten başka çaremiz yok maalesef.Yapıldı sorun giderilmedi aynı bildirimler aradan 2 saat sonra geliyor
Bu en son gelen sistem güncellemesinden sonra oldu hatta üzerine bir güncelleme daha geldi düzelmedi. Bir sorun daha var aslında nereye girersem gireyim konum izni istiyor onu kabul etmeden girmiyorHepsini yaptınız hard reset dahil olmadı ,ozaman güncelleme beklemekten başka çaremiz yok maalesef.
Bu sorun ilk aldığınızdan bu yana böyle mi idi yoksa sonradan mı oldu acaba?
Anlaşılan o ki güncelleme ile düzelecek sistem hatası bu.Bu en son gelen sistem güncellemesinden sonra oldu hatta üzerine bir güncelleme daha geldi düzelmedi. Bir sorun daha var aslında nereye girersem gireyim konum izni istiyor onu kabul etmeden girmiyor
Bu konnu hakkinda malesef bisi yapilamaz gunceleme ile duzelebilir ama sizin de oppo turkiye musteri hizmetlerine ulasmaniz tavsiyedir onlar bunu gunceleme birimine iletir yada size bi kac ipucu verirBu en son gelen sistem güncellemesinden sonra oldu hatta üzerine bir güncelleme daha geldi düzelmedi. Bir sorun daha var aslında nereye girersem gireyim konum izni istiyor onu kabul etmeden girmiyor
Teşekkür ediyorum geçtim iletişime çözüm olarak ayları sıfırladı ama düzelmedi üstüne konum hatası eklendi uygulamalara girince şimdide bu uygulamadan atıp durdu telefonu açıp kapamak zorunda kaldım uygulama güncellemeside yok yeni güncelleme telefonumu mahfettiBu konnu hakkinda malesef bisi yapilamaz gunceleme ile duzelebilir ama sizin de oppo turkiye musteri hizmetlerine ulasmaniz tavsiyedir onlar bunu gunceleme birimine iletir yada size bi kac ipucu verir
Bu konnu hakkinda malesef bisi yapilamaz gunceleme ile duzelebilir ama sizin de oppo turkiye musteri hizmetlerine ulasmaniz tavsiyedir onlar bunu gunceleme birimine iletir yada size bi kac ipucu verir
Evet aynen öyle şimdide bu uygulamaya giriyorum atıyor sistemden telefonu kapatıp açmam gerektiAnlaşılan o ki güncelleme ile düzelecek sistem hatası bu.
Eger musteri hizmetleri verdigi ipuclari yardim etmemise ben size yardimci olabilirimTeşekkür ediyorum geçtim iletişime çözüm olarak ayları sıfırladı ama düzelmedi üstüne konum hatası eklendi uygulamalara girince şimdide bu uygulamadan atıp durdu telefonu açıp kapamak zorunda kaldım uygulama güncellemeside yok yeni güncelleme telefonumu mahfetti
Mesajlar birleştirildi:
Evet aynen öyle şimdide bu uygulamaya giriyorum atıyor sistemden telefonu kapatıp açmam gerekti