Ne için kullanacaksınız daha çok oyun mu? Yoksa günlük işlerinizi görecek türden mi ? İstiyorsunuz yada hem oyun hem iş güç anlamında mı? .Bilgisayar toplama sistemler bilgisi olan varsa leptop farketmez yardımcı olabilir mi![]()
OyunNe için kullanacaksınız daha çok oyun mu? Yoksa günlük işlerinizi görecek türden mi ? İstiyorsunuz yada hem oyun hem iş güç anlamında mı? .
Oyun))
Şimdi reis oyun için oyniyacaksan 6gb yada 8 GB ram alacaksın sadece ram şekline bakma ekran kartı en önemlisi ekran kartı hakkında bilgi topla yardımcı olabilirim sana bilgisayar secmekteBilgisayar toplama sistemler bilgisi olan varsa leptop farketmez yardımcı olabilir mi![]()
Hocam dual channel 2x8 almak şart aksi şartta sıkıntı cok temel seviyeden girdin ya ben baya hakimim ama elbet benden daha tecrübeli birileri vardır diye umuyorumŞimdi reis oyun için oyniyacaksan 6gb yada 8 GB ram alacaksın sadece ram şekline bakma ekran kartı en önemlisi ekran kartı hakkında bilgi topla yardımcı olabilirim sana bilgisayar secmekte
Bu rehberi okuyam ben baya uzunOyuncular için Fiyat Performans toplama bilgisayar önerisi Ocak 2021
Oyuncular için toplama bilgisayar önerimizde minumum fiyat ile maksimum performans hedefliyoruz. Ultra bir sistem değil, ama rahat oynayamayacağınız bir oyun da olmayacak. Muhtemelen Önümüzdeki 5 yıl her oyunu oynatabilecek bir sistem sunmuş olacağız. Belirtmek isteriz ki sponsorlu bir rehber...www.petabayt.com
incelerseniz size fikir sunacağını düşünüyorum.
his sikinti yok ama bi sorun olursa foruma konu acman yeterlidirHocam dual channel 2x8 almak şart aksi şartta sıkıntı cok temel seviyeden girdin ya ben baya hakimim ama elbet benden daha tecrübeli birileri vardır diye umuyorum
Mesajlar birleştirildi:
Bu rehberi okuyam ben baya uzun![]()
Bütce 10-12 arasıMerhaba,
Bütçeniz ne kadar ? Ne tarz oyunlar oynayacaksınız ?
Aksine performans için en azından 2060lı yada biraz zorlayıp 3060 li sistem istiyorumMasaüstü toplamanızı önermem. Stok sıkıntıları sebebiyle fiyatlar iki katına ulaşmış durumda. Bütçe belirtirseniz dizüstü önerebiliriz.