C.32 güncellemesini yüklendikten sonra cihazımda gün içinde sık sık Mobil veri 5-10 saniye arası işlevsiz, kullanılamaz hale gelir olmuştu. En sonunda hard reset atmaya karar verdim ve dün akşam attım. Cihaz yeniden doğdu diyebilirim doğal olarak. Ve şu ana kadar bu hata tekrarlamadı. Sanırım eski güncellemelerden sonra telefonda kalan bir takım yazılımsal boşluklardan oluşan, meydana gelen bir sorundu. Ve şunu da ekleyim; ben bir süre cihazı Hindistan romda kullandım. Sonra Oppo Türkiye sitesine Türkiye C.32 sürümü yüklenince tekrar Türkiye yazılımına geçtim. Yani kısacası aklıma yatan en mantıklı sebep cihazın rom ve sürüm değiştirmesinden kaynaklı olduğu yönünde. Diğer yazılımlardan arta kalan bi sorundu sanırım. Artık çözüldü diyebilirim sanırım. Çünkü 10 saate yakın bir süredir herhangi bir konuda hata almadım cihazdan.
Sonuç olarak aynı hatayı yaşayanlardan burada bu durumu belirtmelerini istiyorum. Ve Hard reset kesinlikle öneririm. Hard reset için telefonun herhangi bir sorununun olmasına da gerek yok. Yapın ve telefonu ilk geldiği güne bir döndürün derim. Adeta Telefonu doğum gününe geri döndürüyor. Biraz uzun yazı oldu kusura bakmayın..
Sonuç olarak aynı hatayı yaşayanlardan burada bu durumu belirtmelerini istiyorum. Ve Hard reset kesinlikle öneririm. Hard reset için telefonun herhangi bir sorununun olmasına da gerek yok. Yapın ve telefonu ilk geldiği güne bir döndürün derim. Adeta Telefonu doğum gününe geri döndürüyor. Biraz uzun yazı oldu kusura bakmayın..