Şuan için yok maalesefReno 2z ile ilgili bir gelişme henüz değil mi? Bir açıklamadır bir tarihtir ne bileyim umutlandıracak bir şey![]()
Zaten ilk oraya geriliyor beta ve stabil sürümü bize ilk olarak beta verilecek. Burayada verdiği sözü tutar merak etmeyinEkli dosyayı görüntüle 2832bir coloros 11 Facebook grubunda hindistan kullanıcılarının stabil sürümü çoktan aldığını öğrenmiş bulunmaktayım en azından hindistan konusunda sözünü tutmuş saygıdeğer Oppo şirketi![]()
Oppo telefonlarına en az 2 android güncelleme söz veriyodu?Zaten ilk oraya geriliyor beta ve stabil sürümü bize ilk olarak beta verilecek. Burayada verdiği sözü tutar merak etmeyin![]()
Efendim her android telefonda öyle degildir mesela oneplus 3 seneOppo telefonlarına en az 2 android güncelleme söz veriyodu?
Kesinlikle katılmıyorum. OPPO AX7 modelinde 4 GB ram var ColorOS 6 bile alamadı. Ram ile ilgisi yok!Oppo a5 2020 modeli coloros 11 alamayacaktır.
Nedeni: 3gb ram olduğu içindir
AX7 ColorOS 5.2 versiyonunda hala. Olması gereken ColorOS 7Oppo telefonlarına en az 2 android güncelleme söz veriyodu?
Efendim tabiki alakasi yoktur Android telefon ciktigi tarihten beri gunceleme sozlesmesi vardir ama ram az oluyorsa diger telefonda olman özelik bunda oluyor bunda olmayan digerindenKesinlikle katılmıyorum. OPPO AX7 modelinde 4 GB ram var ColorOS 6 bile alamadı. Ram ile ilgisi yok!
Ben de a15 kullanıyorum ama daha almadıBu bilgi tamammen yanlis ben oppo a15 kullaniyorum telefon 3gb ram coloros11 alacak alakasi yok.
3gb ram olanlar maalesef alamıyor.Ben de a15 kullanıyorum ama daha almadı
güncelleme ne zaman gelecek biliyor musunuz?