ColorOS 7'nin tanıtılmasına günler kala, Oppo özellikler hakkında ufak teaser'lar yayınlıyor!
asK Retired at 2022 Emekli 24 Kas 2019 #1 ColorOS 7'nin tanıtılmasına günler kala, Oppo özellikler hakkında ufak teaser'lar yayınlıyor!
erenyilmaztr Yazar Üye Üye 24 Kas 2019 #3 Sergüzeşt adlı kullanıcıdan Alıntı: Oppo a5 2020 colorOS 7 alacak mı? Genişletmek için tıkla ... Paylaşılan listede şuan a5 2020 yok ama son çeyrekte kesin alır bana göre coloros7 güncellemesini.
Sergüzeşt adlı kullanıcıdan Alıntı: Oppo a5 2020 colorOS 7 alacak mı? Genişletmek için tıkla ... Paylaşılan listede şuan a5 2020 yok ama son çeyrekte kesin alır bana göre coloros7 güncellemesini.
S Sergüzeşt Aktif Üye Banlandı 24 Kas 2019 #4 erenyilmaztr adlı kullanıcıdan Alıntı: Paylaşılan listede şuan a5 2020 yok ama son çeyrekte kesin alır bana göre coloros7 güncellemesini. Genişletmek için tıkla ... İnşallah hocam. Birde bu tema mağazası olayı nasıl halledilir
erenyilmaztr adlı kullanıcıdan Alıntı: Paylaşılan listede şuan a5 2020 yok ama son çeyrekte kesin alır bana göre coloros7 güncellemesini. Genişletmek için tıkla ... İnşallah hocam. Birde bu tema mağazası olayı nasıl halledilir