• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

ColorOS 7 Türkiye ve Avrupa Dağıtım Tarihleri

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Forum puanı
327
Cihaz
Reno 5
Bende facebook grubunda gördüm düz reno modeli (CPH1921) olan sürüm güncelleme almıştı, ss'ler atıyordu aldığına dair sonrasında ki şeyleri de atmıştı. ColorOS 7.1 hatta

emrsvnc01

Taze Üye
Üye
Forum puanı
2
Cihaz
Reno 2Z
Bendeki Reno2Z CPH1951, çok çok bilindik bir siteden sıfır aldım, bana 7 gelmedi ColorOS V6.1 hâlâ. CPH1951 Hindistan'ın mıymış?
Bendeki Reno2Z de CPH1951,mağzadan aldım.Türkiye'de ki Reno2Z lerin hepsi CPH1951.

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Forum puanı
327
Cihaz
Reno 5
Sadece bir kişiyse VPN olabilir ama birden fazla kişiyse gelmiştir.
İşte tek o kişide gördüm, başka birinden de bulmaya çalışıyorum da bulamıyorum... Haftasonu geleceğini sanmıyorum yarın umudumuz, gelmezse haftalara kaldık.

Cihangir

Doçent
Aktif Üye
Forum puanı
70
Cihaz
Reno 10x Zoom
Son tespitlerimi paylaşayım ses açma kapama şekli değişmiş ekran uyku durumundayken gelen bildirimler kapalı ekranda gozuuyoe ekranı uyandırmak iz gerek bununla ilgili aradım oppoyu ek güncelleme ile düzeltilecek dediler kamera zoom stili değişmiş artı 40 megapiksel seçeneği gelmiş oyun alanında yenilikler mevcut kısacası yepyeni bir cihaz alıp sıfırdan alışmak gerekir okadar değişti diyebilirim şarj konusunda bana göre hiçbir fark yok seste bir tık iyileşme var gibi hareketli ekran çekme kısa yol eklenmiş 10 x zoom da ekran kaydı yoktu eklenmiş yan ekran düzeltme yapilmis

W

wittroc

Guest
Son tespitlerimi paylaşayım ses açma kapama şekli değişmiş ekran uyku durumundayken gelen bildirimler kapalı ekranda gozuuyoe ekranı uyandırmak iz gerek bununla ilgili aradım oppoyu ek güncelleme ile düzeltilecek dediler kamera zoom stili değişmiş artı 40 megapiksel seçeneği gelmiş oyun alanında yenilikler mevcut kısacası yepyeni bir cihaz alıp sıfırdan alışmak gerekir okadar değişti diyebilirim şarj konusunda bana göre hiçbir fark yok seste bir tık iyileşme var gibi hareketli ekran çekme kısa yol eklenmiş 10 x zoom da ekran kaydı yoktu eklenmiş yan ekran düzeltme yapilmis
Deneyimleriniz için teşekkürler. :)

Cihangir

Doçent
Aktif Üye
Forum puanı
70
Cihaz
Reno 10x Zoom
Rica ederim şimdi koca forumda benden başka alan yok mu güncelleme ya üzücü vallahi saçma bir durum