• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

ColorOS 7 Türkiye ve Avrupa Dağıtım Tarihleri

zekiergezer

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
97
Cihaz
Reno 2Z
Düşünün: hiçbir ülkeye vermeyip temmuz ayına erteliyorlar... Korkutucu. :eek:
Toplu bir güncellemeyi ertelemek bir ülkenin güncellemesini ertelemekten daha zordur sanırım :3 Düşünmek istemiyorum o ihtimali kendimi teselli ediyorum. :D

Captain

Aktif Üye
Aktif Üye
Forum puanı
66
Cihaz
Reno 2Z
Herkes twitterda thank you color os 7 diye yazıyor bi bize gelmiyor heralde.Bize de gelse de artık biz de thank you desek :)

meliksahserefli

Emekli Forum Ekibi Üyesi
Onursal Üye
Forum puanı
344
Cihaz
Reno 2Z
Valla ben ilk tarih açıklandığında sınavdan önce gelir onun merakı kalmaz içimde diyordum artık o kadar beklettiler ki gelmemesine rağmen merak bile kalmadı içimde :(

Deaththroes

Saygıdeğer Üye
Üye
Forum puanı
58
Cihaz
Reno Z
Hayır siteyi açıp güncelleme gelmiş mi acaba diye yorumlari okumak günlük rutinim haline geldi yarin güncelleme gelse yanlışlıkla boşluğa düşerim :D

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Forum puanı
327
Cihaz
Reno 5

Patiayak

Forum Tutsağı
Aktif Üye
Forum puanı
202
Cihaz
A5 2020
ColorOS 7 güncellemesi geldiğinde foruma da bahar havası gelecek gibi hissediyorum. "ColorOS 7'nin sonu bahar!" sloganını içeren bir şarkı bekliyorum bu süreç içerisinde aramızdan birisinden. :p

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Forum puanı
327
Cihaz
Reno 5
Hayır siteyi açıp güncelleme gelmiş mi acaba diye yorumlari okumak günlük rutinim haline geldi yarin güncelleme gelse yanlışlıkla boşluğa düşerim :D
Buna aşırı güldüm :D :D Beni anlatıyor zamanımın çoğu coloros twitter'da ve oppo sitesinde geçiyor... Neyse çıksın da Android 8'i tartışmaya başlarız :D

Cihan37

Yazar Üye
Üye
Forum puanı
25
Cihaz
Reno 2Z
Valla her gün eksiksiz kontrol ediyorum forumu güncellemeyi beklerken burda samimi bir ortam kurduk :D

W

wittroc

Guest
Ben evde değilim, gelse de güncelleyemem. :(