Yav ha Z ha 2z ver işte ikisine, sen de kurtul biz de valla dıslaniyoruz :))
Togoo Yeni Üye Üye 26 Haz 2020 #511 Yav ha Z ha 2z ver işte ikisine, sen de kurtul biz de valla dıslaniyoruz )
meliksahserefli Emekli Forum Ekibi Üyesi Onursal Üye 26 Haz 2020 #513 Deaththroes adlı kullanıcıdan Alıntı: Benim Reno Z'de yok şimdi kontrol ettim ? Genişletmek için tıkla ... Geceye doğru gelir muhtemelen
Deaththroes adlı kullanıcıdan Alıntı: Benim Reno Z'de yok şimdi kontrol ettim ? Genişletmek için tıkla ... Geceye doğru gelir muhtemelen
Grknreno Profesör Aktif Üye 26 Haz 2020 #514 melikosmanfb adlı kullanıcıdan Alıntı: Geceye doğru gelir muhtemelen Genişletmek için tıkla ... 30 u gece 23:59 yaz kenara
melikosmanfb adlı kullanıcıdan Alıntı: Geceye doğru gelir muhtemelen Genişletmek için tıkla ... 30 u gece 23:59 yaz kenara
D Deaththroes Saygıdeğer Üye Üye 26 Haz 2020 #515 Gelene kadar 3dk da 1 kontrol edicem bugün belli oldu
W wittroc Guest 26 Haz 2020 #517 Harun41 adlı kullanıcıdan Alıntı: Genellikle akşam 9dan sonra geliyo bakalım Genişletmek için tıkla ... Şu ana dek gelenlerin çoğu veya hepsi 12.00-14.00 arası.
Harun41 adlı kullanıcıdan Alıntı: Genellikle akşam 9dan sonra geliyo bakalım Genişletmek için tıkla ... Şu ana dek gelenlerin çoğu veya hepsi 12.00-14.00 arası.
Z zekiergezer Aktif Üye Aktif Üye 26 Haz 2020 #518 Bu gelenlere nasıl gelmiş acaba? Türkiye için verildiği belli tüm yazılar Türkçe ama değişik kafalar anlayamıyorum. Böyle heyecanlandıran bir şey yapıyorlar sonra 2-3 gün derin bir sessizlik sonra yine bir şey yapıyorlar 2-3 gün sessizlik. Tuhaf.
Bu gelenlere nasıl gelmiş acaba? Türkiye için verildiği belli tüm yazılar Türkçe ama değişik kafalar anlayamıyorum. Böyle heyecanlandıran bir şey yapıyorlar sonra 2-3 gün derin bir sessizlik sonra yine bir şey yapıyorlar 2-3 gün sessizlik. Tuhaf.
fırtına Yeşilin, maviyle karıştığı yerdenim. Aktif Üye 26 Haz 2020 #519 Google play güvenlik güncellemesi yapıyor bende şuan uzunda, sürüyor hala. Belki habercisidir color os7'nin. Son düzenleme: 26 Haz 2020
Google play güvenlik güncellemesi yapıyor bende şuan uzunda, sürüyor hala. Belki habercisidir color os7'nin.