S Srcnky Taze Üye Üye 4 Ocak 2022 #1 Depolamadaki " diğer " bölümü neyi ifade ediyor ve neden bu kadar fazla yer kaplıyor olabilir ? Ekli dosyalar Screenshot_2022-01-04-13-37-41-43_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg 167.5 KB · Görüntüleme: 48
E Enestr571 Ordinaryus Aktif Üye 4 Ocak 2022 #2 Srcnky adlı kullanıcıdan Alıntı: Depolamadaki " diğer " bölümü neyi ifade ediyor ve neden bu kadar fazla yer kaplıyor olabilir ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba @Srcnky "diger" Bölumu Cihazinizdaki silinen verileri oraya toplar. Sildiginiz Fotograflarin kopyasidir galeriye girip Cöp kutusunu bosaltiniz. Daha sonra Uygulama önbelegini siliniz Upvote 0
Srcnky adlı kullanıcıdan Alıntı: Depolamadaki " diğer " bölümü neyi ifade ediyor ve neden bu kadar fazla yer kaplıyor olabilir ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba @Srcnky "diger" Bölumu Cihazinizdaki silinen verileri oraya toplar. Sildiginiz Fotograflarin kopyasidir galeriye girip Cöp kutusunu bosaltiniz. Daha sonra Uygulama önbelegini siliniz
E Enestr571 Ordinaryus Aktif Üye 5 Ocak 2022 #4 Srcnky adlı kullanıcıdan Alıntı: Yaptım sadece 1 GB silindi. Genişletmek için tıkla ... Efendim fotograflar ve galeri uygulamasinin önbeleklerini temizleyiniz. bide driveden silinmis dosyalari siliniz tekrardan cöp kutusundan sorununuz duzelecektir Upvote 0
Srcnky adlı kullanıcıdan Alıntı: Yaptım sadece 1 GB silindi. Genişletmek için tıkla ... Efendim fotograflar ve galeri uygulamasinin önbeleklerini temizleyiniz. bide driveden silinmis dosyalari siliniz tekrardan cöp kutusundan sorununuz duzelecektir