A asena_1 Taze Üye Üye 26 Mar 2024 #1 Ekran kaydını kapattım ama o beyaz yuvarlak gitmiyo markası oppo a55 bana bi yardımcı olun kafayı yemek üzereyim bu işaret yüzüne
Ekran kaydını kapattım ama o beyaz yuvarlak gitmiyo markası oppo a55 bana bi yardımcı olun kafayı yemek üzereyim bu işaret yüzüne
A asena_1 Taze Üye Üye 26 Mar 2024 #3 Stein adlı kullanıcıdan Alıntı: Telefonu açıp kapatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Evet defalarca kez hemde Upvote 0
Stein adlı kullanıcıdan Alıntı: Telefonu açıp kapatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Evet defalarca kez hemde
Stein Forum Kurucusu Admin Yönetici 26 Mar 2024 #4 bu videodaki yöntemi deneyebilir misiniz çözülürse yorum atar mısınız? Upvote 0
A asena_1 Taze Üye Üye 26 Mar 2024 #5 Stein adlı kullanıcıdan Alıntı: bu videodaki yöntemi deneyebilir misiniz çözülürse yorum atar mısınız? Genişletmek için tıkla ... Çözülemedi hala aynı Upvote 0
Stein adlı kullanıcıdan Alıntı: bu videodaki yöntemi deneyebilir misiniz çözülürse yorum atar mısınız? Genişletmek için tıkla ... Çözülemedi hala aynı
A asena_1 Taze Üye Üye 26 Mar 2024 #7 Stein adlı kullanıcıdan Alıntı: Ekran görüntüsünü atmanız mümkün mü Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyalar Screenshot_2024-03-26-11-52-57-20_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg 91.3 KB · Görüntüleme: 58 Upvote 0
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 26 Mar 2024 #8 Fabrika ayarlarına dönün lütfen sadece sistem ayarlarını sıfırlayınız eğer olmazsa tamammen ayarları sıfırlayınız. Eğer bu sorun bir güncelleme sonrası oluştu ise iyileştirme güncellemesi beklemelisiniz maalesef. Upvote 0
Fabrika ayarlarına dönün lütfen sadece sistem ayarlarını sıfırlayınız eğer olmazsa tamammen ayarları sıfırlayınız. Eğer bu sorun bir güncelleme sonrası oluştu ise iyileştirme güncellemesi beklemelisiniz maalesef.