Nasıl bir sıkıntı yaşadığınızı paylaşabilir misiniz?Xiaomi kopyacı fırına olduğu için tercih etmem Samsungu ederdim yazılım olarak çok stabil güncellemeler konusunda oppodan iyi ama sıkıntılı ve yapmacık gibi bir marka
Samsung da ne tür kullanıcıyı yorma sorunu var? Paylaşabilir misiniz ne olduklarını?Samsung'u kullanıcıyı yormak ve kararsız bırakmaktan, Xiaomi'yi de Samsung'a benzemeye başlamasından dolayı tercih etmem.![]()
Birbirinin zerresi farkıyla üretilen modeller ile insanları yoruyorlar demek istiyorum.Nasıl bir sıkıntı yaşadığınızı paylaşabilir misiniz?
Mesajlar birleştirildi:
Samsung da ne tür kullanıcıyı yorma sorunu var? Paylaşabilir misiniz ne olduklarını?
En iyi telefon diye bisey yoktur kullanim amaciniza göre telefon vardir örnek 2 tip insan vardir kamera batarya muzik sosyal medya normal gundelik kullalim 2 aşırı şekilde oyun oynayan batarya performansi isteyen fps meraklisi insanYeni telefon alırken siz android kullanıcıları ankette bulunanlardan hangisini neden seçerdiniz, hangi kriterler sizin için önemli? Yorum ve oylarınız için teşekkür ederim.
merhabalarEn son 9-10 yıl önce Samsung S4 mini kullanmıştım, 7-8 yıl da iPhone 5s kullandıktan sonra Reno 4 Lite kullanmaya başladım..
Yani listedeki diğer telefonları kullanmadım ama kesinlikle ne 10 yıl öncesinin Samsungu nede 8 yıl öncesinin iPhone nu etmez Reno 4 Lite.. Kağıt üzerindeki efsane özelliklerine kandım, ama kullandıkça sadece kağıt üzerinde olduğunu anladım.. bana göre Oppo pişmanlık oldu.