A Akıncı Yeni Üye Üye 3 Şub 2021 #1 Reno4 lite film izlerken kameranin olduğu yerde beyaz birşey var onu nasıl siyah yaparım Fotoğraf aticam dosya ekleye basıyorum hicbisey açılmiyo
Reno4 lite film izlerken kameranin olduğu yerde beyaz birşey var onu nasıl siyah yaparım Fotoğraf aticam dosya ekleye basıyorum hicbisey açılmiyo
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 3 Şub 2021 #3 Akıncı adlı kullanıcıdan Alıntı: Reno4 lite film izlerken kameranin olduğu yerde beyaz birşey var onu nasıl siyah yaparım Fotoğraf aticam dosya ekleye basıyorum hicbisey açılmiyo Genişletmek için tıkla ... Uygulamadan değilde internetten giriş yaparsanız yollayabilirsınız bişey psylaşmak istediğinizde. Upvote 0
Akıncı adlı kullanıcıdan Alıntı: Reno4 lite film izlerken kameranin olduğu yerde beyaz birşey var onu nasıl siyah yaparım Fotoğraf aticam dosya ekleye basıyorum hicbisey açılmiyo Genişletmek için tıkla ... Uygulamadan değilde internetten giriş yaparsanız yollayabilirsınız bişey psylaşmak istediğinizde.