ANTEPLİAKİN Yeni Üye Üye 1 Tem 2020 #1 Merhaba ınternetten FLAC formatlı muzık ındırebılecegım bır adres bılen varmı acaba ama sadece turkce muzıkler
Merhaba ınternetten FLAC formatlı muzık ındırebılecegım bır adres bılen varmı acaba ama sadece turkce muzıkler
Patiayak Forum Tutsağı Aktif Üye 1 Tem 2020 #2 FLAC indirebileceğiniz belli başlı servis sağlayıcıları var ve fakat bunun forum üzerinden paylaşılması pek doğru bir davranış olmayacaktır. Bunun ile ilgilenen bilhassa forum ve sitelere bakmanızı öneriyorum. Upvote 0
FLAC indirebileceğiniz belli başlı servis sağlayıcıları var ve fakat bunun forum üzerinden paylaşılması pek doğru bir davranış olmayacaktır. Bunun ile ilgilenen bilhassa forum ve sitelere bakmanızı öneriyorum.
ANTEPLİAKİN Yeni Üye Üye 1 Tem 2020 #3 benımde ogrenmek ıstedıgım bu forum ve sıtelerın adını ogrenmek burdan muzık dosyası paylasılsın ıstemedım Upvote 0
benımde ogrenmek ıstedıgım bu forum ve sıtelerın adını ogrenmek burdan muzık dosyası paylasılsın ıstemedım
Patiayak Forum Tutsağı Aktif Üye 1 Tem 2020 #4 Özel Mesaj kısmından size yazıyorum, müsait bir vaktinizde mutlaka bakın. Upvote 0