Gece koydum indirildi.
Normalde 6mbs indirme hızına sahip olmama rağmen yoğunluktan dolayı sınırlandırılmış 4.5mbs ile indirdim.
Normalde 6mbs indirme hızına sahip olmama rağmen yoğunluktan dolayı sınırlandırılmış 4.5mbs ile indirdim.
Evet, ben de gördüm. Bazıları indirmenin sıfırlandığını söylüyor.Gece koydum indirildi.
Ben sildim ama indirsem yine Steam'den indiririm.başlamadım ben steamde inik şuan o yüzden
Sputnik de paylaşmış. Doğru olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 487
Bu arada bir arkadaşım şöyle bir fotoğraf paylaştı benimle, bir facebook grubunda görmüş sanırım. Ne kadar doğru bilinmez ama yine de sizinle de paylaşayım dedimUmarım boş yere ümitlendirmiş olmam sizi
![]()
Umarım doğrudur gerçektenSputnik de paylaşmış. Doğru olabilir.
Ciddi misiniz?Bu Kadar İnsana Sunucu mu Dayanır? GTA Online An İtibariyle Çöktü![]()
Hahah Aynen hocam sunucular patatesCiddi misiniz?![]()
Açıkcası bekliyordum hocam ama bu kadar erken değil. Epic Games bant sınırlandırması getirmişken oyuncuların çoğu indirmeyi erteledi. Bu durumda böyleyse ilerleyen günlerde nasıl olur düşünemiyorum.Hahah Aynen hocam sunucular patates![]()